Derdimi sıcağı sıcağına aktardım profilinde hukuk bürosunda çalışıyor yazıyor kadının.
Oturduğu yerden sanki çok kolaymış gibi akıl veriyor bir de sertçe eleştirdi sonra ne halin varsa gör o zaman yazıp abuk sabuk gülücük koydu emoji koydu cevap yazacaktim goruslerini sildi
Çok moralim bozuk.
Her şey üst üste geliyor ya 😔
Oturduğu yerden sanki çok kolaymış gibi akıl veriyor bir de sertçe eleştirdi sonra ne halin varsa gör o zaman yazıp abuk sabuk gülücük koydu emoji koydu cevap yazacaktim goruslerini sildi
Çok moralim bozuk.
Her şey üst üste geliyor ya 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ablacım açıkçası yazdığı şeyi silen insana ben ezik derim. o yüzden çok kafana takma. sertçe eleştirdi demişsin ama neden sertçe eleştirmiş merak ettim. istersen derdini benimle paylaşabilirsin ben seni dinlerim ^^
Dert insana anlatılır mi kimse bilmez yaşanmadan anlamazlar
Bir de sasirdim ya avukat falandi sanirim giyiminden falan bana nasil boyle bir uslup kullanabildi eğitimci insan böyle mi davranir
İnthr edecegimi zor durumda oldugumu yazdim ne halin varsa gor o zaman falan gibi seyler yazdi garip sacma emojiler ne oluyor bu insanlara
Baskasida yaşadıklarımı kucumseyip gotun yemedi tabi hemen inthr dusunuyorsun falan yazmis ayni kadin bu yorumu begenmis
İnsanlar artık sasirmiş bakma sen avukat olduğuna doktor olan kişilere her şey ayrı bir havalarda kimse kimseyi takmıyor valla biz boşuna üzülüyorum kimsenin umrunda değiliz
Aynen oyle valla
Bende boşanma aşamasındayim ne ailemlenden ne kimseden destek alamıyorum çok kötü durumdayim
Burada gizli şekilde anlat
Büyütülecek bi şey yok olur böyle şeyler boş ver
Demek ki yalanmış
Yalan olan ne
Profilinde hukuk yazıyormuş ya O yalan
Bir de sasirdim ya avukat falandi sanirim giyiminden falan bana nasil boyle bir uslup kullanabildi eğitimci insan böyle mi davranir
İnthr edecegimi zor durumda oldugumu yazdim ne halin varsa gor o zaman falan gibi seyler yazdi garip sacma emojiler ne oluyor bu insanlara
Baskasida yaşadıklarımı kucumseyip gotun yemedi tabi hemen inthr dusunuyorsun falan yazmis ayni kadin bu yorumu begenmis
Avukat olmuş ama insan olamamış. Öyle insanlar sadece paraya bakar. İnsanlık aramayacaksın boylesilerinde. Çok kırılmış olmalısın farkındayım ama üzme kendini