İnternet & Teknoloji Canlar ben Ece, sitede yeniyim YouTube hesabımı nasıl silebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta Güncellemeler+1 yıl Herkes çok ilgilendi teşekkürler Canlar ben Ece, sitede yeniyim YouTube hesabımı nasıl silebilirim? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Önce google play hesabından sileceksin otomatikman silinecek zaten hesabın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl I Phoebe kullanıcısı olmam fark eder mi peki Yorumla Black1710 +1 yıl Yoo farketmez Yorumla
Revolutioner Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl bilmiyorum ama eceler de güzel olur :) 0 16 Yorumla Soran +1 yıl İntihar etmek üzere olan biriyim Yorumla Revolutioner +1 yıl neden güzelim Yorumla Soran +1 yıl Hayatım berbat ilerliyor ne aşk ne iş ne arkadaş hiçbir şey yok , anonim şekilde dertleşiyor gibiyim ama Yorumla Revolutioner +1 yıl fark ettim de üçü bende de yok :) ama mutluyum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl mutlu olabiliyorsunuz? Ben çıldırıyorum Yorumla Revolutioner +1 yıl fazla okuyup düşünmekten alim oldum galiba :) Yorumla Soran +1 yıl Ben de kitap okuyan biriyim artık o bile teselli etmiyor be abi Yorumla Revolutioner +1 yıl yaşadığın her an mucizedir değerini bil şükret. dertlerini küçümsemiyorum ama çok daha beter şeyler var Yorumla Soran +1 yıl Organlarımdan biri bu kadar strese rağmen nasıl hata vermiyor da beni öldürmüyor şaşırıyorum Yorumla Revolutioner +1 yıl ben de eski iş ortamımda aynı böyleydim. yüksek bir kariyer ve maaşı sırf sağlık ve huzur için bıraktım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçiniyorsunuz? Yorumla Revolutioner +1 yıl yıllarca hazırlık yaptım kendimi geliştirip para biriktirdim. şimdi yatırım işleri yapıyorum evden fena gitmiyor Yorumla Revolutioner +1 yıl sonuçta alacağın ders kendime bir yol buldum. hayatta çare tükenmez Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim, benim için de iyi dileklerinizi eksik etmeyin. Yorumla Revolutioner +1 yıl insan isterse herşeyi başarır kendine acımayı bırakıp güzel çareler düşün. başarılar ve mutluluklar dilerim Yorumla Soran +1 yıl Sağ olun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl YouTubetan bakmak ❌KS de sormak ✅ 0 11 Yorumla Soran +1 yıl YouTube'daki adımlar karmaşık geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle yapabilirsin. Gmail hesabini silersen oda siliniyor sanirim Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Canımsın diyelim ki Gmail hesabındaki tel no iptal şifreyi de unuttun , bunun bir alternatifi var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ki kurtarma mail hesabı var mi peki? Yorumla Soran +1 yıl Sen Zeki birine benziyorsun , kurtarma mailim yok. Çok fazla açıkta mail hesabım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya teşekkür ederim. Bi mutlu oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen erkek misin Bir kız durduk yere ben Ece diye kendini tanitmaz bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Erkek değilim, saçma sapan cinsiyet rollerine girip milletle alay edecek enerjim de yok mental sağlığım da müsait değil zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızmana gerek yok 🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekler misin beni? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şifreni vs hatırlıyormusun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hatırlıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl silmen belki mümkün olmayabilir ama içeriklerini tamamen silip temizleyebilirsiniz..silme konusunu Google müşteri hizmetlerine mail atıp ya da canlı destek alabilirsinizyüksek ihtimal doğru yolu göstereceklerdir Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. PKsı açıksa sat bana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pk ne demek Yorumla
myodentityy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl ece hangi ece 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi Ece'yi arıyorsun Yorumla myodentityy +1 yıl sen hangisisin Yorumla Soran +1 yıl Aslında senin kim olduğuna bağlı benim hangi Ece olmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önce google play hesabından sileceksin otomatikman silinecek zaten hesabın
I Phoebe kullanıcısı olmam fark eder mi peki
Yoo farketmez
bilmiyorum ama eceler de güzel olur :)
İntihar etmek üzere olan biriyim
neden güzelim
Hayatım berbat ilerliyor ne aşk ne iş ne arkadaş hiçbir şey yok , anonim şekilde dertleşiyor gibiyim ama
fark ettim de üçü bende de yok :) ama mutluyum
Nasıl mutlu olabiliyorsunuz? Ben çıldırıyorum
fazla okuyup düşünmekten alim oldum galiba :)
Ben de kitap okuyan biriyim artık o bile teselli etmiyor be abi
yaşadığın her an mucizedir değerini bil şükret. dertlerini küçümsemiyorum ama çok daha beter şeyler var
Organlarımdan biri bu kadar strese rağmen nasıl hata vermiyor da beni öldürmüyor şaşırıyorum
ben de eski iş ortamımda aynı böyleydim. yüksek bir kariyer ve maaşı sırf sağlık ve huzur için bıraktım
Nasıl geçiniyorsunuz?
yıllarca hazırlık yaptım kendimi geliştirip para biriktirdim. şimdi yatırım işleri yapıyorum evden fena gitmiyor
sonuçta alacağın ders kendime bir yol buldum. hayatta çare tükenmez
Tebrik ederim, benim için de iyi dileklerinizi eksik etmeyin.
insan isterse herşeyi başarır kendine acımayı bırakıp güzel çareler düşün. başarılar ve mutluluklar dilerim
Sağ olun
YouTubetan bakmak ❌
KS de sormak ✅
YouTube'daki adımlar karmaşık geldi
Şöyle yapabilirsin. Gmail hesabini silersen oda siliniyor sanirim
Çok teşekkür ederim
Canımsın diyelim ki Gmail hesabındaki tel no iptal şifreyi de unuttun , bunun bir alternatifi var mı?
Bilmiyorum ki kurtarma mail hesabı var mi peki?
Sen Zeki birine benziyorsun , kurtarma mailim yok. Çok fazla açıkta mail hesabım var
Ya teşekkür ederim. Bi mutlu oldum
Sen erkek misin Bir kız durduk yere ben Ece diye kendini tanitmaz bence 😂
Erkek değilim, saçma sapan cinsiyet rollerine girip milletle alay edecek enerjim de yok mental sağlığım da müsait değil zaten
Kızmana gerek yok 🥺🥺🥺
Ekler misin beni?
şifreni vs hatırlıyormusun
Hatırlıyorum
silmen belki mümkün olmayabilir ama içeriklerini tamamen silip temizleyebilirsiniz..
silme konusunu Google müşteri hizmetlerine mail atıp ya da canlı destek alabilirsiniz
yüksek ihtimal doğru yolu göstereceklerdir
Teşekkür ederim
rica ederim
Ayarlarda hesabı sil var oradan
PKsı açıksa sat bana
Pk ne demek
ece hangi ece
Hangi Ece'yi arıyorsun
sen hangisisin
Aslında senin kim olduğuna bağlı benim hangi Ece olmam