Taahütsüz limitsiz diyor burada ama kota 500 gb yazıyor acaba 500 gb den sonra hız mı azalacak diyor yoksa hepten mi bitecek kafam karıştı

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Taahütsüz limitsiz diyor burada ama kota 500 gb yazıyor acaba 500 gb den sonra hız mı azalacak diyor yoksa hepten mi bitecek kafam karıştı

Sınırsız yazmak adetten ama onların sınırsız anlayışı çok garip. En iyisi müşteri hizmetleri ile konuşmak çünkü ordaki fiyatları bile açıkça yazmıyorlar.
Mesela ben Türk Telekom'da paket yükseltecektim. Sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyordu. Müşteri hizmetlerini bir aradım adamlar 2 katı fiyat çıkardı. Meğerse bilmem ne eki, bilmem ne vergisi falan dahil değilmiş sitedeki fiyatlarda
Aramak en iyisi. Orada sana yalan söyleyemiyorlar çünkü ses kaydı alıyorlar
Cevap
2Cevap
Kullanıyorum evet
sonra sıfırlanıyor mu net yoksa hız mı yavaşlıyor
Ölsem de 500 GB kotaya o fiyata vermem. Netspeed ve Türknet dururken taahhütlülere hayatta para vermem.
Anlama kıtlığın mı var? 500 gb den sonra sıfırlanıyor mu net yoksa hız mı yavaşlıyor ne kullandığını sormadım
Cevap vermicem lan. Keriz gibi git o fiyata kullan.
Ya yürü git sabah sabah başımı açma
banane abaza?
Abazalığımı nerede gördün 🤣
Seninle uğraşamayacağım büyükbaba.
ayrıca senin sorunu tamamen gördüm. Birazcık kıt beynini kullansaydın, o mesajda o interneti kullanma dediğimi anlardın. Mental retardasyon olan birine laf anlatacağıma eşeğe laf anlatırım en azından o beni anlar.
Benimle uğraşamazsın zaten aynen ben snein babanım bana itaat edeceksin kafandan büyük kolun var uğraştığım insanlara bak ya 🙄
Hayallerin kolundan daha büyük, neden gidip tarlaları onlarla gübrelemiyorsun?
Nasıl baba olunacağını kesinlikle kaçırmışsın. Ama en azından boş beynini taşıyacak güçlü bir kolun var.
kapadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?