İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. Superonline nasıl?
Uzun yıllardı Superonline kullanırım, çevremde de Süperonline kullananlar var. Bu zamana kadar çok çok az sorun yaşamışımdır. Sorun yaşadığımda müşteri hizmetlerinden arayıp sorunu söylemem yetiyor, gerçekten çok ilgililer o konuda.

Superonline kullanıcı yorumları Arkadaşlarımdan başka internet sağlayıcılarını kullanan kişiler, ping bakımınından çok sorun yaşadılar, ben ise neredeyse böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence tek kötü yanı ise diğer internet sağlayıcı firmalara göre fiyatı biraz daha pahalı ama kesinlikle parasının karşılığını veriyor. Sadece benim görüşüme bakarak hareket etmek istemiyorsan başka yerlerden de Superonline kullanıcı yorumlarına bakabilirsin.
Superonline'a 10 üzerinden 9 puan veririm.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
500mbit sınırsız turkcell superonline kullanıcısıyım eski laptopumda 50mbit yeni cihazlarımda 150-200 kablolu bağladığım yeni bilgisayarımda ise 500ün 400ünü alıyorum site diye bir tabirim yok sadece pcmin yavaşlığı var siteye dokun açılsın arkadaşımda 100mibt var ondda aynı superonline sorunsuz internettir gitmez donmaz duraksamaz ;) 2 senedir bir kez sorun yaşadım dondu gidip gelyordu hemen ilgilendiler düzeldi iyi kitledikleri için iyide ilgileniyorlar :D
23 Yorumla- +1 yıl
www.superonline.net/kampanya-detay
benim yapacagim bu - +1 yıl
Evet oyle
+1 yılTtnet kullanıcısıydım. Süperonline oturduğum yere alt yapı getirdikten sonra süperonline a geçtim yaklaşık 4 sene falan oluyor. Memnun muyum? Tabiki de belki Ttnetten sonra Süperonline kullandığım içindir ama olsun memnunum sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılşu an ben komsunun superonline inin sifresini caldim onu kullaniyorum bana sorarsan çok memnunum :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim
ben kullanıyorum gayet iyi ttnetten binbir kat daha iyi. on üzerinden 9 veriyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılTTner, superonline, d-smart, Turknet, dopingadsl...
Hepsinin toplam kalitesine 10 üzerinden 7 vermem. Hepsi aynı yolda yolcu, bizde mecbur aynı bedenin kellesi...
Herhangi birini al hiç fark etmez. Hepsi ttnet'e bağlı olduğu için en azından anaya güvenmek lazım.00 Yorumla
+1 yıl4 yıldır kullanıyorum çok memnunum daha 3 ya da 4 defa kesinti oldu site bakımı için zaten mesajla önceden arıyorlar vede herhangibir sıkıntıda anında hallediyorlar daha önce ttnet kullandım allah balalarını versin hiç bişey yapmıyorlar çok kesinti oluyor tavsiye ederim hiç kaçırma 10 veririm ben ahamda verdim bile
02 Yorumla- +1 yıl
Alicam kararimi verdim tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim memnun kalacagını umarım hayırlı olsun
Superonline fiber dışında bi' b. ka yaramaz, ttnetten superonlineye geçtim adamlar akkyi bu ay 3 gün geç yenilemeyi unutmuşlar arayip söyledik. Türk telekoma ariza kaydi yolladilar, bu işlem ttnette 5 dkyi almaz. Superonline ise öbür gün düzeltti. Kisaca Superonline zımbırtısı pişmanliktir, üyeliğik sürem bitsin ttnet fiber akar.
10 Yorumla10 üzerinden 9 hızı v. s memnunum alt yapı olarak bütün internet sağlayıcıları zaten ttneti kullanıyor. Amam müşteri memnuniyeti v. s ttnet ten iyi
03 Yorumla- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim benim alacagim www.superonline.net/kampanya-detay
- +1 yıl
Onu arayip soylicem bugun
+1 yılAy başlari hic duraklamadan film falan izleyebiliyorum ama genellikle siniri geciyorum hizim dusuruluyo o kotu ama ben gecmem diyosan superonline on numaradır
01 Yorumla- +1 yıl
benimki bu olucak
+1 yılBiz Turk net mi ney ona geçtik eski kullanıcı olduğumuz için 49 Lira ödüyoruz bunun yanı sıra 20 M/bit hız var bide mis :D
13 Yorumla- +1 yıl
Turk netimi ovdunuz superonline nimi :)
- +1 yıl
Superonline eskiden tercihimde onu söylemeliyim ttnet üyesi olarak şuna geçsek diyordum. Sonra bigün teklif geldi 13-14 senelik kullanıcı olduğumuz için işte TurkNet'e geçtik. Ama SuperOnline iyidir onu söylemeliyim alt yapısı sağlam.
- +1 yıl
Pekii tesekkur ederim.
bir ara ttnet kullaniyodum, simdi superonline kullaniyorum 2si de iyi supo dan biraz daha memnunum sanki
10 Yorumla
+1 yılBen Hutchison kullaniyorum. 21,5 Mbit/s hizi filimler bile duraklamadan akiyor smart tv ye bagliyorumda
06 Yorumla- +1 yıl
Ilk defa duydum
- +1 yıl
25 mb olacak
- +1 yıl
Ne 25 yokki 21.5 Mbit/s var sonra 48 mi ne ondan sonra 96
- +1 yıl
Bu olucak sizce nasil - +1 yıl
Iyimis ama bence o 25 hata olmus 21 olmasi lazim
- +1 yıl
Ne fark varki
Ttnete oranla süperonline çok iyi genel olarak bakarsak türkiyede internet iyi değil hem yavaş hem pahalı en iyisi superoline ttnet kullanırsan başın ağrır ve nerde oturuyosun
03 Yorumla- +1 yıl
İstanbul b cekmece ama 7 ay sonra aydına gitme durumum var
- +1 yıl
Pekii tesekkur ederim
Superonline alacaksan evinde fiber altyapısı olmasına dikkat et çünkü fibersiz superonline yani normal internet konusunda superonline çok kötü TTnet çok daha iyi fakat fiber var ise Superonline çok daha kaliteli ve sorunsuz oluyor..
02 Yorumla- +1 yıl
Fiber yokmus
+1 yılAman yok Superonline yaptırma. Durup dururken internet gidiyo cekmiyo falan
11 Yorumla- +1 yıl
10 kisiden 8 i memnun cikti
ttnet alma sakın kota kulanımıvar. superonline kullan kota sınırlama yok tavsiyemdir
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim
fiber ise 9 veririm. Öbür türlü Türk Telekom omurgası kullanıyor ve onu kullanacağına TTNET kullan ADSL de.
Ama fiber de kesinlikle superonline. Adamların hizmet kalitesi süper.00 YorumlaBazen rezil sıkıntı olabiliyor ama genel olarak iyidir.
04 Yorumla- +1 yıl
10 uzerinden kac verirsiniz
- +1 yıl
Tesekkur ederim
Birçok internet sagliycisi kullandım ama Türkiye de internet alt yapisi oluşmamış TTNET eğer oturduğun bölgede alt yapi sağlam ise turckel supronline kullan en azından bir sorun olduğunda müdahale edebiliyorlar hakkini arayabiliyosun
00 Yorumlaadil kullanım kotası saçmalığı var türkiyede. 3. dünya ülkelerinde bile 100 megabit internet 30-35 tl. burada 16 megabit internet 49 tl gibi saçma fiyatlardan hizmet sağlanıyor. adk geçince 3megabite düşmesi ayrı bir üçkağıtçılık... 10 üzerinden 0
01 Yorumla- +1 yıl
Turkiyede ne ucuz iki 2 kurus verirler 5 kurus alirlar
+1 yılFiyatlara göre karar ver sonuçta ikisi de aynı altyapı
00 Yorumla
+1 yılinternet saglayan şirketlere devasa paralar ödemek ne kadar acı.
14 Yorumla- +1 yıl
Aci ama netsiz hayat dusunulemeyecek kadar da zor
- +1 yıl
1500 mu senelik heralde aylik 60 tl benim dedigim
- +1 yıl
Metro ethernet mi?
şirket hattı mı kullanıyorsun
superonline kullanıyorum. 10 üzerinden 7 veririm. adamların servis anlayışı gayet hoşuma gidiyor. ancak turkcell olmasından dolayı paragözlüğü negatif yanı..
00 Yorumla
+1 yılsüper online kullanmadım ama tt net berbat alt yapısı b*k gibi
00 Yorumla
+1 yılTTNET vardi kapattim ama Superonline daha hizli diyorlar
00 Yorumlasuperonline kullanıcısıyım, ttnet ile aynı alt yapıyı kullanıyor... değişik bir şey yok aynı bağlantı aynı hız, memnunum ;)
00 YorumlaTurksat 4B ile her yere uydudan internet gelecek. Hem daha hızlı, hemde daha ucuz olacak. Ttnet gibi soyguncu şerefsizlere paranı yedirme.
00 Yorumla10 üzerinden 8. Nadir sayılabilecek derecede net kesintisi oluyor onun dışında memnunum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim
Yerine göre sıkıntılı olabiliyor. Ben iki farklı noktada superonline kullanıyorum. Birinde her şey yolunda ama diğerinde gına geldi kopmalardan.
00 Yorumla
+1 yılHiç memnun değilim adi ttnet i özler hale geldim, rezalet bir sistem
00 Yorumla
+1 yılhepsi aynı hiç bir farkları yok. hepsi telekomun ağını kullanıyorlar hizmet kaliteleri aynı. ancak fiber ağa sahipseniz ttnet..
00 Yorumla
+1 yılttnetten iyidir tabi bulunduğun ile bağlı ve nette ne yapacağına
05 Yorumla- +1 yıl
Genellikle muzik indirme ve film izleme
- +1 yıl
hangi şehirde olduğun önemli bir de bunları sağlar sana ama adil kullanım kotası dolunca yavaşlar illa
- +1 yıl
50 imis dolma kotasi İstanbul buyukcekmece ama 6 7 ay donra aydın a tasima durumum olucak
- +1 yıl
İstanbul'da altyapısı çok iyi hızı rahat ettirir sana bence superonline bağlat
- +1 yıl
Pekii tesekkur ederim
+1 yılbaglantıyı 20 günde yapmadılar iptal ettirdim üst komuşudan almaya devam modem bende hala gelip alcaklar herhalde
02 Yorumla- +1 yıl
Benimde 2 gun oldu aramadilar bugunde aramazlarsa iptal ettiricem
- +1 yıl
hayırlısı olsun
şu an için ttnet atlyapısını kullanan firma super bağlatsan yine ttnet kullanmış olucaksın 2side aynı ama kapmayanlar ı farklıdır
04 Yorumla- +1 yıl
superonline adsl ttnetten daha uyguna geldiği için ona geçtim 75 gb akk
- +1 yıl
@sanalkorsan
- +1 yıl
60tl civarı ttnette fiber kullanıyordum 20 mbps alıyordum sırf akk yüzünden 16 mbps adslye geçtim
+1 yılGayet ıyı ancak ödemeyı gec yap hemen nasıl faiz koyuyorlar
00 YorumlaFiber altyapısı varsa Superonline derim. Yoksa TTnet..
00 YorumlaYa bazen gidip geliyor servisi sıkıntı biraz ama hızlı..
00 Yorumla
+1 yılBen kullanıyodum. Cok iyiydi ve hizliydi simdi vodafonenun kini kullanıyorum bir halta yaramaz sözleşme olmasi direk degistrcem.
00 Yorumla
+1 yılSuperonline fiber optik varsa daha iyi ttnetten yoksa ttnet kullan daha iyi
00 YorumlaSüper online kampanyalar dan hakkında bilgi almak isteyen olursa, nosunu yazarsa arama yoluyla bilgi aktarılacaktır
00 Yorumlasuperonline fiber diyorum başka da bir şey demiyorum 10/10
00 Yorumlasüperonline kullanan biri olarak 10 üzerinden 9
03 Yorumla- +1 yıl
Genellikle yorumlar olumlu tesekkur ederim
- +1 yıl
Mps kac acaba
ilk günden beri ttnet kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılBir tane kullanan biliyorum çok memnun
00 Yorumlattnet kullanıyorum memnunum :)
00 Yorumla= ) = ) = ) kullanmiyorum memnunum = ) = ) = )
026 Yorumla- +1 yıl
O da guzel :)
- +1 yıl
Olabilir :) baglansada su eve kurtulsam artik ya
- +1 yıl
Puanlama onemli :)
- +1 yıl
Hahaha :) genellikle en iyi superonline dediler uni ogrencilerinede 59 tl imis sinirsiz baglatayim en iyisi
- +1 yıl
Aynen sorma :) benim teldeki net paketi 6 seneyi geckin var ama birsey indiramiyorum film yok anca oyuna girme ve nette takilma ifi gina geldi
- +1 yıl
Clash of clans ve okey plus
- +1 yıl
Oynuyormusun clash :)
- +1 yıl
Super oyun 40 yasinda adamlar bile oynuo ne cocugu proyum orda :) bu arada 8 yorumda kaldi ya
- +1 yıl
9 oldu 1 kisi :)
- +1 yıl
1 kisi olsa yeter :) yarinda sinavim var :)
- +1 yıl
Umarim :)))
- +1 yıl
Fark ettim ya :)
- +1 yıl
Neyse ders calisayim yoksa dusuk alicam
memnunum bir sıkıntı yok
00 Yorumlattnet kullanıyorum sıkıntım yok.
00 Yorumla36 MB uçuşlardayız hiçbi sıkıntı yok çok şükür :D
00 Yorumla50 megabit 10 üzerinden 15 veririm :)
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
25 mega olacak
+1 yılyok reklamda duymustum one panpiş
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. TTnet Kullanıyorum :)
00 YorumlaSakın alma ben pişmanım
02 Yorumla- +1 yıl
Bende 2 gun once yaptim ama ilgilenmediler aramadilar aradim iptal ettirdim 30 dk sonra kapima ginderdiler adam baglatmak icinde istemexim
bir ara bende kulanmıştım oda iyi ya
00 Yorumlattnet kullanıyorum çok ii
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 593 cevap paylaştı. iyi ama bir wifi kadar zevk vermiyor
00 Yorumla10 veririm fiber harika
00 Yorumla
+1 yılhayır şerefsiz çok yavaş
00 Yorumla
+1 yılValla TTNet ten iyi olduğu kesin
00 Yorumla
+1 yılsuperonlıneyle ttnetı kıyaslama bıle
00 Yorumlafiber optik alt yapı varsa ttnet güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTTNET 5 Süperonline 7,5
02 Yorumla- +1 yıl
Ttnetten iyi anladim