İnternet & Teknoloji Kibris hatti ile turkiyede ki hat nasıl konusabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Askerde sevgilim kibrista ben turkiyede nasıl yapicaz paketler çok pahali Güncellemeler+1 yıl Android telefonu yok tuslu var Kibris hatti ile turkiyede ki hat nasıl konusabilir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıbrıs hattı ile Türkiye'deki hat arasında konuşmanın birkaç yolu var:1. Dolaşım:Kıbrıs hattınızda dolaşımı açtırın:Turkcell için 2200'e ROAM yazıp gönderin veya www.turkcell.com.tr/.../uluslararasi-dolasim adresinden işlemi gerçekleştirin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Bu ne ise yario Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O seni arayabilir, dakikasi varsa konusursunuz. Sen ararsan asiri fatura olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Onun dk bitti iste ne yapicaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yenilenmesini bekleyeceksiniz, tuslu telefonmu kullaniyo Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paketi yenilenene kadar maalesef Yorumla Soran +1 yıl Ek paket alsam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Al ona Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 6 ay konuşma, sadakatiniz belli olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen sevdiğinle 6 ay sinan da göreyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben zaten yaptığım için söylüyorum, yapmadığım bir şeyi başkasına nasıl tavsiye edeyim, cahil misin sen? Yorumla
aleynacaner Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Benimki de orada 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ee anlatsana kızım nası konusuyonuz hangi paketi aliyo Yorumla aleynacaner +1 yıl Ne bileyim konuşmuyoruz kii Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla aleynacaner +1 yıl Ayrıldık çünkü başkasıyla beraber Yorumla Soran +1 yıl O zaman benimki diye bahsetmemen lazim askim Yorumla aleynacaner +1 yıl Öyle hoşuma gidiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kıbrıs hattı ile Türkiye'deki hat arasında konuşmanın birkaç yolu var:
1. Dolaşım:
Kıbrıs hattınızda dolaşımı açtırın:
Turkcell için 2200'e ROAM yazıp gönderin veya www.turkcell.com.tr/.../uluslararasi-dolasim adresinden işlemi gerçekleştirin.
Bu ne anlamadim
Bu ne ise yario
O seni arayabilir, dakikasi varsa konusursunuz. Sen ararsan asiri fatura olur
Onun dk bitti iste ne yapicaz
Yenilenmesini bekleyeceksiniz, tuslu telefonmu kullaniyo
Evet
Paketi yenilenene kadar maalesef
Ek paket alsam
Al ona
6 ay konuşma, sadakatiniz belli olur
Sen sevdiğinle 6 ay sinan da göreyim
ben zaten yaptığım için söylüyorum, yapmadığım bir şeyi başkasına nasıl tavsiye edeyim, cahil misin sen?
Benimki de orada
Ee anlatsana kızım nası konusuyonuz hangi paketi aliyo
Ne bileyim konuşmuyoruz kii
Neden
Ayrıldık çünkü başkasıyla beraber
O zaman benimki diye bahsetmemen lazim askim
Öyle hoşuma gidiyor
İnternet yapsın
Konusma