İnternet & Teknoloji Sosyal medyada hic birilerini test etnizmi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben ahlak bekçiliği yapan bir kaç kişiyi test ettim sapık çıktılar. Güncellemeler+1 yıl Kız profili actim denedim 😅 Sosyal medyada hic birilerini test etnizmi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Niye edeyim ki... Banane yani. 0 0 Yorumla
ezosuleymanova Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl aynısını benden yapiyorum. Zaten kim ahlak şovelyeligi yapiyorsa en ahlaksizi odur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Demi ama Yorumla ezosuleymanova +1 yıl Hatda biosu full arapça ayet olarin yorumu ahaha Yorumla Soran +1 yıl Hahaha onlari bende denedim Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl tespit ne yaptın 0 0 Yorumla
AlaraTunç70_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evet ettim şekerim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sonuç ne oldu Yorumla AlaraTunç70_ +1 yıl Kız profili açıp , özgüvenli gözüken kişiler ezikligini itiraf ettirdim sekerim Yorumla Soran +1 yıl Iyimis Yorumla AlaraTunç70_ +1 yıl Öyle şekerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye edeyim ki... Banane yani.
aynısını benden yapiyorum. Zaten kim ahlak şovelyeligi yapiyorsa en ahlaksizi odur
Demi ama
Hatda biosu full arapça ayet olarin yorumu ahaha
Hahaha onlari bende denedim
Uğraşmam öyle işlerle yapmadım
Nasıl tespit ne yaptın
etmedim beni ilgilendirmiyor insanlar
Kız mı erkek mi?
Evet ettim şekerim
Sonuç ne oldu
Kız profili açıp , özgüvenli gözüken kişiler ezikligini itiraf ettirdim sekerim
Iyimis
Öyle şekerim