Güncellemeler
+1 yıl
Teknik servisi aradım anlattım durumu. Siz başlattıktan sonra 30 dereceye gelir o dedi. Başlattım 60 derecede hala. Yani o 30 dereceye alınmıştır mı demek istedi acaba? Yani sorun yoktur heralde değil mi? 😁
Yardımcı olur musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sorunu anlatırsan olcaz inşallah
30 derecelik programa ayarlayıp ısı ayarını 30 dereceye getiriyorum ama birkaç saniye sonra 60 dereceye atıyor. Ama bu ışık aynı zamanda yıkama aşamasının ışığı. Yani 30 dereceye geçip yıkama aşamasına mı atmış oluyor yoksa 60 dereceye mi geri atıyor anlamadım.
60 dereceye geri atıyor olabilir istersen kullanım kılavuzuna bak ya da teknik servisi ara
Kullanım klavuzuna baktım zaten. Güncellemeye resim ekledim. Işık 60 derece ile yıkama aşamasının arasında yanıyor. O yüzden kafam karıştı.
E bunda bişey yokki
Durulama seçeneği yanıyor ve 30 derecede
Yanlış resmi atmışım. Birkaç saniye sonra bu ışık yanıyor:
https://hizliresim.com/q2zsxoz
Bozulmuş sanırım bir baktır bence
Eğer bir şey yoksa normalse s. lak durumuna düşmek istemiyorum. Demezler mi abla yeni mi fark ettin diye? 🙈😂
Birde komşulara sor bakalım 😂😂
Ahaha sormadığım kimse kalmadı zaten 😂 Geçen internette bir videonun altında yorumlar okudum. Kadın çamaşır makinesi çalışmıyor diye servis çağırmış adam fişi takıp gitmiş. Böyle böyle çok anı okudum çok güldüm. Başıma gelir diye korkuyorum. 😂😂
Bu arada teknik servisi aradım anlattım durumu. Siz başlattıktan sonra 30 dereceye gelir o dedi. Başlattım 60 derecede hala. Yani o 30 dereceye alınmıştır mı demek istedi acaba? Yani sorun yoktur heralde değil mi?
Valla bende anlamadım 😂
Şiştim valla tekrar aramaya da utanıyorum. Ama hiç de anlamadığım konular. 🙈😂
Anlat dinliyorum
Çalışırken helikopter gibi ses mi cikariyor yoksa 🤔
30 derecelik programa ayarlayıp ısı ayarını 30 dereceye getiriyorum ama birkaç saniye sonra 60 dereceye atıyor. Ama bu ışık aynı zamanda yıkama aşamasının ışığı. Yani 30 dereceye geçip yıkama aşamasına mı atmış oluyor yoksa 60 dereceye mi geri atıyor anlamadım.
X per puanın var mı 🤔
Evet?
İstkk. att
Bekliyorum
Var evet para sıkışmıştır gel anlatayım
Buyrun
Hallettim teşekkür ederim 😇
Buyur
30 dereceye ayarlayinca 60a atmaz. Termostat bozulmus olabilir
Güncellemeye resim ekledim. Işık 60 derece ile yıkama aşamasının arasında yanıyor. O yüzden kafam karıştı.
Yo gayet düzgün :) ilk defa mi makine gordun kiz
Yok işte birkaç saniye 30 derece yanıyor sonra 60 derece ile yıkamamın arasındaki ışık yanıyor. Yanlış fotoğrafı atmışım. Bizim eski makine böyle göstergeli möstegeli değildi. Bu yeni alındı 😁
Teknolojiye yeni ayak uyduruyorsuj hemi. Kocana sor belki bilir
Evli değilim babamda anlamadı.
Olabilirim
Teknik servisi ara knk burdan söyleyeceğimiz yanlış olur
Ya normal bir şeyse yav he durumuna düşmek istemiyorum 🙈 bide demezler mi adama yeni mi fark ettin abla diye? 😂
yav he durumuna*
Yok neden olsunki teknik servis bizler için var
Geçen gün internette bir video izledim yorumları okudum. Biri çamaşır makinesi bozuldu diye servis çağırmış adam fişi takıp gitmiş falan. Böyle böyle bir sürü anısını okudum milletin. Çok güldüm. Başıma gelecek diye korkuyorum.😂😂
Hahahahha ne kadar güldüm buna 😂😂😂😂 kdkdkdk
Gülme bak başına gelir. 😂 Teknik servisi aradım anlattım durumu. Siz başlattıktan sonra 30 dereceye gelir o dedi. Başlattım 60 derecede hala. Yani o 30 dereceye alınmıştır mı demek istedi acaba? 😁 Yani sorun yoktur heralde değil mi? 😁
Sorun yoktur knk dkdkdkdkkd 😂😂😂
Ahahah iyi bari rezil olmadan atlattım. 😂
Evet ahhashshha 😂😂😂
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim bişey yapmadımki 😂
Olsun yardımcı olmaya çalıştın bu da bir şey 😂😂
Ne demek kankam 😂😂
😂😂
Bu sorunun komikliği şakamı 😂😂😂😆😆😆
Komik mi ki 😂
Adam fişi taktı gitti demişsin ahahhaahha 😂
Evet de onu diyeli baya olmuştu aslında 😂😂
Gine’de çok güldüm 😂😂
Yinede çok güldüm 😂😂
Ahaha 😂 dur okuduklarımdan bir tane daha anlatayım o zaman: iki akıllı kız kardeş buz dolabı almışlar ama derin dondurucunun ışığı yanmıyormuş. Biri izin alıp evde kalmış servisi beklemiş. O da o gün gelmemiş. Ertesi gün diğer işten izin alıp beklemiş. Adam gelmiş "Bu modellerde derin dondurucunun ışığı yanmıyor" demiş ve gitmiş. 😂😂
Ahahahahaahaaa buda iyiydi dkskdkdk 😆😆😆🤣🤣🤣🤣🥲
Bende çok güldüm 😂
Knk ekle beni baya güldüm
Arkadaş olalım
Ben KS'de takılmıyorum ya sadece soru soracağım zaman giriyorum. 😁
Anladım knk 😇
Neyi var
Söyle bakalım
Hangi marka
Regal. Güncellemeye resim ekledim. Işık 60 derece ile yıkama aşamasının arasında yanıyor. O yüzden kafam karıştı.
Bi araştıralım
Nasıl😁
Bi sıkıntı yok gibi gözüküyor ya bisey olmaz
Teşekkür ederim 😇
Bi yerde bana çamaşır makinesi demeyin diyen sen misin
Ahaha evet çok mu belli oluyor 😂
Evet hemen anlaıdm arkadaş olmak ister miisn eğlenceli birine benziyorsun
Yok ben takılmıyorum sitede zaten
Offf yaaa 😔😔
sorunu ne
beyninde sorun olabilir
Güncellemeye resim ekledim. Işık 60 derece ile yıkama aşamasının arasında yanıyor. O yüzden kafam karıştı.
60 derece gostermiyor
Yanlış resmi atmışım bir kaç saniye sonra bu ışık yanıyor:
https://hizliresim.com/q2zsxoz
markası ne
Regal?
Bakmadan anlayamam ki. eşin anlamiyor mu
Evli değilim babamda anlamadı. Normalde anlar biraz böyle şeylerden ama teknolojinin gerisinde kaldı galiba benim gibi. 😁
bakayım istersen
Nasıl bakacaksın 😂
bilmem. yakınsa gelirim
Teknik servisi aradım anlattım durumu. Siz başlattıktan sonra 30 dereceye gelir o dedi. Başlattım 60 derecede hala. Yani o 30 dereceye alınmıştır mı demek istedi acaba? Yani sorun yoktur heralde değil mi?
sorun var 30 a gelmiyorsa geri
Ay şiştim valla sorun yok dedi ama. 😁
Bişey diyemem bence var
Bir akrabamız 30 derecede çalıştır yıkanırken cama dokun sıcaksa 60 derecede yıkıyordur dedi. Denedim ılık. 30 derecede yıkıyor demek ki 🤔
Olabilir
Ne gibi
Neyi var
Bozuldu mu ,?