Arkadaşlar pamuklu da hızlı yıkama da açtım makineyi 200 dereceydi ilk başta şimdi 33 dereceye düştü ne zaman bitecek acil yardım 2 saat oldu😢🤦🏻♂️

Sen makineyi 3.30 saate yakın vermişsin son 33 dk kalmış
Saati derece ile karıştırmış olmalısın umarım makinen şimdi durmuştur
Gözün aydın 😂
Normalde tıkandığı zamma sıkıyor ama sen yinede Elbiseleri çıkar bak tam sıkmamışsa sen sıkmaya verirsin 12 dk gibi bir şey ama iyi sıkmışsa gerek yok.
Yıkandığı zaman olacaktı pardon
Sen su ilave yapmışsın ya ondan olabilir ayarlarda sıkma var ona ver iyice sıksın
Normalde hepsini aynı anda yapması gerekiyordu kesme böyle yaptı bende anlamadım. Sen gömlek, yorgan ya da hijyen programına vermedin değil mi onlar genelde iyi sıkmıyor
Sen ne yikadın. Beyazlar mı, koyu renkler (kot pantolon), çarşaf ya da karma bir şeylermi yıkadım
Gömlek var narin programına atsaydın 1 - 1.30 saat gibi bir şey. Deterjanını katardın ve başlata tıklaman yeterdi şimdi durmuştu sermiştin bile
Hahah😂😂 yok be eminol çok kolay elbiseyi makine atıp çalıştırmak 2 dk bir şey yapamadığın için böyle düşünüyorsun
Elimden geldiğince yardımcı olurum 😂
Hahah😂😂 makineye at bir kaç saate yıkanır
O normal kurutmaya girdiğinde oluyor 😂😂😂😂
Sıkma ve pompa var ona ver. İyice sıkması laızm
Tamam at
Bu derece değil, kalan süre bence.
Genelde öyle olur. Uyku saatinde koyuyorum ben, sabah çıkarıp asıyorum. Beklemem gerekmiyor böylece.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar