İnternet açık kaliyor farkına varmiyorum bittikden sonra her 250 MB üzerinden 40 TL para ekleniyor böyle bir saçmalik olabilirmi bunun önüne nasıl geçebilirim turktelekom veya Turkcellde çalişan var mı kapattırabiliyormuyuz?
Bende hattı yeni aldım tarifenin geçerli olması için bir numaraya bir mesaj atmam söylendi fakat ebesininki kadar deneme yapmama rağmen hatalı kod hatası verdi ve 250 tl lik tarifeme fatura 650 tl geldi s2ksen dahi ödemem
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
O bende de oluyor bı güzel kardeşim donduruyorlar ama bilmiyorum
Fırsatdan istifade durumu işte internet paketi bitince SMS olarak geç cevap veriyoar altda atla fahiş fiyata internet kullandirtiyolar 1.5 GB toplamda 240 TL odemiş oluyorum bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende hattı yeni aldım tarifenin geçerli olması için bir numaraya bir mesaj atmam söylendi fakat ebesininki kadar deneme yapmama rağmen hatalı kod hatası verdi ve 250 tl lik tarifeme fatura 650 tl geldi s2ksen dahi ödemem
O bende de oluyor bı güzel kardeşim donduruyorlar ama bilmiyorum
Yakın zamanda ödeme yapmadığında anında kapatıyorlar Bu tt tam onun bunun çocuğu
Diğerleride aynı normalde 3 hattıda kullandım hepsinde birbirinden sıkıntı hersenede ondan ona geçiyorum
Digerlerine göre dediğin gibiTT birazdaha kurnaz
250 MB 40 TL mi? Dolandırıcı lan bunlar yazıktır günahtır
İnternet paketi bittikden sonra uyariyolar ayriyetden
Tamam onu anladım ama 250 mb için 40 TL istemek dolandırıcılık resmen.
Fırsatdan istifade durumu işte internet paketi bitince SMS olarak geç cevap veriyoar altda atla fahiş fiyata internet kullandirtiyolar 1.5 GB toplamda 240 TL odemiş oluyorum bende
İnternet açık kalmış olması interneti bitirmez ki
Wifi bağlı olduğmu sanıyorum mobileden yiyor