Eski sevgilimin bana ulasmamasi için hattimi kırdım. Kendine kendine kapaninca iptal olur mu? Birde iptal ettirmessen evine haciz gelir diyorlar. Hattim faturasiz ama benim. Borcun varsa diyorlar evine haciz bile gelir diyorlar ne alaka ya. 

Bence iptal ettir bir yakınım da aynı durumda iptal ettirmedi kırdı attı nasıl olsa kontörlü diye darbe olaylarında bylock programı kullanılmış olarak çıktı başına bela almaktansa iki dakika vakit ayırman sorun olmaz
en sonunda ortaya çıktı tabiki ama o zamana kadar yaklaşık 3 ay mahkemesiydi avukatıydı uğraştılar
rica ederim
neden çok mu kötü?
bir de böyle ifşa etmen iyimi oldu şimdi özelden yazsaydınya :)
6 ay içinde kapanır 1 yıl içinde iptal olur diye biliyorum ama yinede bir satış noktasına sormanda fayda var.
Sen gene de hattını iptal ettri eşşeğini sağlam kazığa bağlamak lazım
Önemli değil 😊
Cevap
16Cevap
Haciz v. s gelmez ekşi bakiyedeyse hattın içine TL yükle artiya geçsin kapattır hiç bir sıkıntı yasamazsin
Faturasız hatlarda herhangi bir sorun çıkmaz. Benden sana tavsiye git iptal ettir. -bakiyen yoksa hiç bir sıkıntı çıkmaz. Korkma
Faturasız hattın borcu olmaz bu bir ikinci yeni bir hat almak istesen 60 tl falan numaranı 20 TL’ye değiştirebilirsin yeni hat almaktan kârlı
madem kırgın iptal ettir illaki mesaj atan olur yani en azından aradım mesaj attım geri dönmedi olmasın ;)
Aynı numarayı 14 tl gibi bir ücretle yeniden çıkarabiliyordun.
Her şey zamlanmış. :)
Faturasız ise için rahat olsun hiç bir sıkıntı olmaz.
Türkcell ise 4.5g uyumlu hat istiyorum diye bayiye git bedavaya alırsın. Kapatmadığın sürece faturasını ödersin sadece
Sanmiyorum oyle bisey olacagini icinde eksi bakiye varsa yeni alacgin hatta aktarilabilir.
Bildigim kadarıyla hayır
Rica ederim
Ne alakası var ya seni keklemişler ya da 6 ay bekle iptal olsun
Vergiler birikir sonra hepsi fena girer😂😂
Tamam devlet her ay o hattan 1.64 tl vergi keser..
Kesmezse birikir
Faturasiz olman farketmez
faturalı ise iptal ettirmelisin
Tabiki son ayın kalan faturası var
Faturasız hatsa bilgim yok
Faturasız ise bir şey olmaz
Iptal olur bısey olmaz borcun yoksa
Faturasız oldugunu soylememıssın kı :)
Haha rezıl oldum :D
Baslıgı okudum sorunun ıcerıgını tam okumamıstım ondan oldu hep :D
Sana neden dm atılmıyo 😂
Sence hersey olması gerektıgı gıbımı de? :D
Yenisinş alacan yani hatta sorun olmaz
İptal et gitsn kafan rahat olsn faturalı değlse akntı rındey
Ne demekk kıymetlilersnz çnkü nesil senn gibi zarf ve değerli kızlarla var olmakda
hiç bir sey olmaz rahat ol ben 50 kere kırdım
Hayır bir şey olmaz kız ayool
İptal ettir, borçlar katlanirsa..
Sen kapattır genede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar