Son 1-1,5 Haftadır eklediğim fotoğraftaki yerden bilgisayarı kapatamıyorum basıyorum ama kapanmıyor mecbur kasadan kapatmak zorunda kalıyorum neden böyle oluyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?

Son 1-1,5 Haftadır eklediğim fotoğraftaki yerden bilgisayarı kapatamıyorum basıyorum ama kapanmıyor mecbur kasadan kapatmak zorunda kalıyorum neden böyle oluyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Motor aşağı inecek yeni gömlek silindir atılıp kapak kurtarırsa taşlanır yoksa yeni kapak. Çok masraf 😂🥰
🥰 bu yanlış olmuş yanlış anlaşılmasın
Maalesef bilgim yok orada olmam gerek
Sen bj bilgisayarcıya götür dilersen
Sistem geri yükleme yap bu olay nezaman olduysa o tarihin öncesini seç
Video yükleme şansınız var mı?
yani video nasıl yüklenir bilmiyorum büyük ihtimal xperimde yetmeyebilir dediğim gibi kapanmıyor bilgisayar kapat seçeneğine basınca
Tikliyosunuz ama tepki yok doğru mu
Başlata gelin ve cmd yazın
Çıkan programı sağ tık yönetici çalıştırın
Ekrana sfc/scannow komutunu yazın ve enterlayin bekleyin sonucu yazin
Windows resource protection found corrupt files and successfully repaired them. For online repairs, details are included in the CBS log file located at windir\Logs\CBS. log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS. log. For offline repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag. Bunu diyor
Yeniden başlatın
yeniden başlatılıyor ekranında kaldı bilgisayar telefondan yazıyorum şu an
Bekleyin
bu cmd de çıkan sonuç ne bu arada sorun neymiş?
Windows dosyalarının kontrolünü yaptık ve yedeklerle değişim yaptı bu komut düzelmezse başka bakcaz
ya bilgisayar hala yeniden başlatılıyor ekranında kaldı siz yeniden başlatın dediğinizde bastım hala aynı
Donmadı dimi ekran dönüyor hala
evet dönüyor
Biraz daha bekleyelim ssd yok cihazda sanırım sizin bekletir
ya şöyle söyleyim bilgisayar abimin o da burada değil ama bildiğim kadarı ile ssd var bilgisayarda eski bir bilgisayar değil
anladım görmeden bir şey söyleyemem tahmin benimkisi
virüsten dolayı olabilir mi? bu sorunlar
10 dk daha bekleyin sonra açma tuşuna uzunca basıp kapatın tekrar çalıştırın ve pc üzerinden deeneyin farklı şeyler denenebilir ama cihaz sizin değil bir de tuşdan kapama olayını yapmayın sürekli yakarsınız makineyi
olabilir
Yazılımı orijinal mi?
Evet
Bazı virüslerden kaynaklanabiliyor benim de başıma gelmişti
Nasıl düzeltebilirim peki virüs vesaire varsa
Format atarak
Tekrardan Windows kurdur