Başıma bir sey gelir mi?

Merhabalar uygulamada yeniyim dün ailemle ilgili bir sorunumu dile getirdim bir hesap yazdi aile terapisi yapacağını söyledi psikoloji öğrencisi falan zannettim instagramımı falan istedi anonim bir gesabimi verdim fotoğraf istedi nerde yasadigimi yasini sordu tabi dogruyu söylemedim bastan resimde atmak istemedim sonra iste kişiligini yorumlamam icin lazim diyerek bi şekilde beni ikna etti attim sonra arkadaşlarımla istedi onlarla attım bi ara artı on sekiz konulara falan girdi aonra baska arkadaşlarımın olup olmadigini sordu var dedim onlarlada resim istedi yok derim o zaman kendini at falan dedi sürekli fotoğraf istedi cinsel konulara girdi rahatsız oldugumu fakan söyledim hala beni kandırmaya çalışti fotoğrafları sildim falan sohbeti sonlandirdim gece laf arasinda kuzenim avukat falan dedim bu bir tehdit mi dedi bana konusmanin başında dedigi gibi kendini tanitmasini istedim 26 yaşında oldugunu balıkesirde yaşadıgini soyledi bi suru fake fotoğraf atti bunlar fake dedim Degil dedi direttim sen bilirsin dedi masus iyi geceler dedim goruldu atip instadan ayrildi olayi teyzeme anlattim 30 yaslarinda erkektir o falan dedi iste amacı ya sana santaj yapmak ya da sapık falan dedi normalde insanlara asla fotoğraflarimi atmam ama bi anlik cahilligime geldi sizce bundan bi sey olur mu bundan sonra napmam gerek
Başıma bir sey gelir mi?