Resmi olarak yazismalarda, bankalarda, ösym de falan kayitli kullandigim duzgun bir e-postam var.
Bir de oylesine kullandigim, youtube da falan oturum açtığım ismimi tam karsilamayan e-postam var. Simdi bir siteye uye olacagim. Bu sacma olani kullansam sorun olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsmini tam karsilamali mi😅 Bence böyle bir zorunluluk yok. Yani kimse bana ismin neden burada yok demedi
Ya ne bileyim ilk o resmi olarak kullandigim e postam da ad soyadim belli o yuzden dedim
Benim e postami memurlar duyunca yüzlerinde gülümseme beliriveriyor hemen dbdbhsd
Sacma olsada sorun olmaz diyorsun yani. Yoksa yeni e posta acacaktim.
Ya benim e postamda adım geçmiyor. Çocukça bişey hatta dhshsh kimse kabul etmiyoruz demedi yani dbdbs
Tamamdır. Benimde digerinde adim yok. Harf ve rakam var sadece. Bende sorun olur mu diye dusundun ozellikle alisveris icin falan. Online alisveris yapan biri degilim. Ilk kez deneyecegim, kayit olacagim o yuzden kafamda soru isareti vardi
yaş kaç senin ya😂
19😅
Kıyamam ya 😂 Sen şimdiye kadar hiç online alışveriş yapmadin mi
Ailem izin vermiyor ya. Babam kartini vermiyor. Netten nir sey soyleme salatalik falan getirirler diyorlar🤷♀️ bende kapida nakit odeme olan yerlerden deneyecegim artik. Kitap yurdu gibi ya da baska kapida ödeme secenegi olan yerlerden
Peki 😊
sorun olmaz. kontrol sende olsun yeter.