İnternet & Teknoloji İnternette sıkıntı varmış sizdede var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyaya giriyorum akış yenilenmyor Güncellemeler+1 yıl Aslında keşke hep böyle olsa inşallah açılmaz uygulamalar Güncellemeler+1 yıl Instagram yine mi gitti sayfa yenilenmyor İnternette sıkıntı varmış sizdede var mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ne_desem_ki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl instagram, facebook ve whatsapp açılmıyor. bunların hepsi zaten tek bir kişinin elinde. yani sorun bizde değil onlarda 1 0 Yorumla
_AYŞEN_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Evet var internet yavaşladı instagram facebook tiktok wahatsapp çöktü 1 0 Yorumla
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ama yeter artık 3 saattir aynı soru, çöktü işte 2 0 Yorumla
banayaklasmayinya Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ya kardeş aynı soruyu 10 defa sormayın. 1 0 Yorumla
ahahhsjd Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Evt tüm herkeste öyle 1 3 Yorumla Burak21345 +1 yıl Sen benim sevgilime nasıl yazarsin lan* adın ne senin Yorumla Burak21345 +1 yıl Ecem ben tanıdık geldi mi sana hee Yorumla Burak21345 +1 yıl Senin hayatını s*** şimdi cesaretin varsa bana yazarsın * Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
instagram, facebook ve whatsapp açılmıyor. bunların hepsi zaten tek bir kişinin elinde. yani sorun bizde değil onlarda
Evet var internet
yavaşladı instagram facebook tiktok wahatsapp çöktü
ama yeter artık 3 saattir aynı soru, çöktü işte
Ya kardeş aynı soruyu 10 defa sormayın.
Var bir tek KS 'de calısıyor Şu an .
Evt tüm herkeste öyle
Sen benim sevgilime nasıl yazarsin lan* adın ne senin
Ecem ben tanıdık geldi mi sana hee
Senin hayatını s*** şimdi cesaretin varsa bana yazarsın *
İnsta face watsap çöktü
herkeste aynı sorun Buraya giriyorum sadece
Eskiden facebok mu vardı