Çocukla yeni tanıştım (yüzyüze) benden sosyal medya hesabımın şifresini istedi kendisi de bana hesabını verecekmış ben pek verme taraftarı değilim çocukla yeni tanıştım sevgilim olsaydı verir miydim onu da bilmiyorum sizce vermeli miyim yoksa vermemeli miyim? Onu kırmadan nasıl reddederim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkek adam, vermemeli. Verirse, kadınlar böyle erkeği ezik görür , terk eder ve aldatır. Ancak bir erkek kadından sosyal medya şifresini, kendininkisini vermeden alabiliyorsa ve sosyal medyasını da kısıtlayıp kadını tamamen kontrol edebiliyorsa: bu erkeğe her daim arzu duyulur. Çünkü kadınlar , yönetmeyi değil; yönetilmeyi sever. Konunun daha net anlaşılması için; erkek türlerine deyinmem gerekecek.
Erkekler; alfa, beta ve sigma olarak üçe ayrılırlar.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğil sevgili, eşin de olsa telefon şifresi verilmez. Zira telefon, kişisel kullanım aracıdır ve mahremdir. Eşin bile olsa..
Neden?
Misal arkadaşlarınızla bir muhabbetiniz var, sohbetiniz var yahut sizin dışınızda kimsenin bilmemesi gereken sırrı var arkadaşınızın.. O sizden başka kimse bilmez, okumaz diye güvenerek sizinle paylaşır. Bu bir sağlık sorunu da olabilir..
Ama eşiniz sizin telefonunuzu kurcalar ve bu mahrem bilgiye sahip olur.. Bu hem arkadaşınızın sırrına ihanet, hem güvenilirliğinize darbe ve bir çok arızalı duruma sebebiyet verir..
10 Yorumla
+1 yılHayır siz şifresini almayın şifrenizide vermeyin. Evlenirseniz eşinize verebilirsiniz. Ama onun dışında kimseye vermeyin. Sizi tehdit, şantaj vs için sosyal medya hesabınız kullanabilirler. Bu benim özelim o yüzden veremem de. Ne demek küsecek kırılacak. Bunun için küserse küssün kırılırsa kırılsın. Zaten böyle birinden size dürüst sevgili olmaz.
00 Yorumla
Bence verme sevgili bile olsanız belli bir seviyeye ulaşmadan mantıksız belli ki bu kişinin güven problemleri var. Bana öyle geliyor ki bu çocuğa ipleri şu an verirsen ileride seni kafese kapatılmış gibi hissettirir. Ona bunu neden mantıklı bulmadığını açıkla bence daha yeni tanışıyoruz ciddi ve uzun bir ilişkim olsa verebilirdim belki ama yeni tanıdığım flört ettiğim birisi ile bu kadar hızlı gitmeyi mantıklı ve güvenli bulmuyorum diyebilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle yani aslında insanlar birbirinin şifresini vermeyecek kadar birbirine güvenebilmemeli sevebilmeli ve böyle bir duruma düşerse yani başka biri olduğunda da o başka biri ile hiçbir şey yaşamadan gelip sevgilisine eşine demeli ki ya bak ben başkasından hoşlanıyorum kusura bakma özür dilerim bitti
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
67Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen paylaşırım güvendiğim için çünkü gizlim saklım olmaz sevgilimden
20 Yorumla
+1 yılBen eşimin özelini asla öyle sorgulamam veya onun kişisel hak ve alanını işgal etmem. Bence bu çok saygısızlıktır. Öyle bir ilişkiyi kendime asla yakıştıramam ve sevgilim olsun, evliliğim olsun kimseden bunu talep etmem, düşünmem veya istemem. Bu güvensizliğin zaten daniskasıdır. Ama eşim veya sevgilim benim her şeyime bakabilir, karışabilir veya hesaplarımı alabilir :D Direkt veririm, çekincem yok. Yazdıklarıma baksın, okusun okusun bilgilensin işte daha güzel :D Hatta neden sosyal medya hesaplarımı almıyor istemiyor beni niye sahiplenmiyor diye dert edinirim. Yoksa benimle ciddi değil mi diye düşünmeye başlarım :D O yüzden sevgilim alsın. Ama ben onun telefonuna gözümün ucuyla bile bakmam. Umursamam. O yüzden benim gibi olmasın, kırılmasın :D
22 Yorumla- +1 yıl
@Lalavande Ben de öyle biriyim işte.. Teşekkürler ☺️☺️🙏
+1 yıl- Saçmalama flört döneminde böyle bir şeyler yapamazsın hatta sevgili iken bile yapamazsın.
- Senin telefonuna bakması Sana güvenmediğini gösterir.
- Evlenmeden böyle bir şey yapmamalısın hatta evlendiğinde bile vermemelisin diye düşünüyorum çünkü orası senin dünyan.
- Kapatmanı isteyebilir fakat şifresini isteyemez ha ortak bir hesap açarsınız o ayrı
36 Yorumla- +1 yıl
Sen evlen kanka, Karın senden gizli mesajlaşsin dolaşsin instada. Ama sen müdahale etme. Onun dünyasi
- +1 yıl
Guvenmedigin insanla evlenme sende.
- +1 yıl
Hesabını kapatması da mantıklı değil ben de yaşadım bunu zamanında. Bu tarz taleplere onu mutlu edip sorun çıkmaması için kabul ettikçe daha da fazla kontrol etmek isteyecek bu tarz insanlardan uzak durmak lazım. Ciddi ilişkiler , karı kocalar birbirinin şifresini bilebilir dünyanın binbir türlü hali var sonuçta kimse yıllarca aldatılmak istemez boşuna vakit kaybı ancak tabiki zırt pırt da kontrol eder gibi bakılmaz kaldı ki yapacak olan zaten yapar her türlü. Ancak birisi için hesap kapatmak onun eline ipleri vermek doğru bir şey değil. Sürekli daha fazlasını isterler böyle tipler en ufak rahatsız oldukları noktada da bunu kullanırlar hiç gerek yok sana sen olduğun için saygı duyması gerekir bunu düzgün bir şekilde açıklayabilirsin
- +1 yıl
Oğlum madem karına güvenmiyorsun evlenme. Böyle yapacak bir kadınım benim yanımda işi olmaz merak etme.
Zaten benden hoşlanmadığını beni sevmediğini bana saygı duymadığını Sezdi anda karşıma çeker konuşurum , hani bak istemiyorsan devam etmeyelim.
Sonuçta senin mutlu olman önemli başkasıyla olacaksan git ol ama bensiz ol ayrılalım öyle derim.
- +1 yıl
@semaviulkeler kesinlikle 👌
- +1 yıl
@mixag içtim bana şöyle bir kız lazım istediğim zaman baktırabilecek telefonunu verecek ama bak bu nasıl.
Hani bana karşı sevgisi azalırsa ya da başka kişilerden hoşlanırsa benim yanıma gelip bunu açıklamalı.
Ama onunla hiçbir şey yaşamadan.
Hani ben artık istemiyorum falan ben de sorarım niye ya ben başka biri hoşlanıyorum falan tamam eyvallah yoluna bak ayrılalım.
Bu kadar bitti.
Yani böyle bir insanla birlikte olmalı insan saygı sevgi duyabileceği her şeyini anlatabileceği arkasından iş çevirmeyecek .
Ben olsam aynı duruma ben düşsem ben de gider söylerim arkasından asla iş çevirmem mesajı silme adetim de yoktur.
Mesela biri bana mesaj atsa kadın o mesajı silmem , eşim ya da sevgilim olsa mesela gider gösteririm bak bu kız bana mesaj attı diye.
Daha sonrasında sevgilime olursa derim ki ya bak ben bu kızla konuşacağım hani benim sevgilim var gibi.
+1 yılselamlar daha flört aşamasında olduğun birinin şifreni istemesi çok mantıksız. Kaldı ki güvenmiyorsa eğer neden seninle flört edip sevgili olmaya çalışıyor? Önce bunların cevabını almalısın. Sonrasında da sevgilin dahi olsa sana güvenmediği için şifreni istiyorsa o erkekten uzaklaşmalısın. Güven bir ilişkideki her şeydir eğer yoksa zaten o ilişki yürümez
20 Yorumla
+1 yılAncak ve ancak ileride evlenirsen o zaman şifreni vermeni tavsiye ederim. Eşinle aranda özel diye bir şey kalmadığı için bu çok abes kaçmaz. Ve eşine gerçek anlamda güvenebiliyorsan şifreni o zaman paylaşabilirsin. Çünkü bazı insanların karakteri çok geç anlaşılabiliyor. Onun dışında ne flört, ne sevgili, ne kız arkadaş, ne de erkek arkadaş kimseyle özelini paylaşma. İleride büyük sorunlar yaşarsın. Hele ki bu insanlardan biri takıntılı biriyse. Herkese tamamen güvenmeme durumunu dengede tut.
25 Yorumla- +1 yıl
Bence ciddi ilişkilerde de özel diye bir şey yoktur ancak iki taraf da anlayışlı ise. Mesela ben bunun sorununu yaşadım geçmişte ciddi bir ilişkim vardı birbirimizin telefonunda parmak izlerimiz kayıtlıydı , şifrelerimizi de biliyorduk. Bir şey olunca kurcalamayı da severdi ben de gizlediğim bir şey olmadığı için hatta gizlediğimi sanmasın diye hep bırakırdım telefonu bir içeri bir yere bile gitsem o da severdi kurcalamayı sağ olsun. Mesela herkesi kıskanırdı bu ayrı bir yerde dursun en yakın arkadaşlarımla olan konuşmalara da bakardı ve onunla ilgili tartışmamız hakkında arkadaşlarımla konuştuğum için bana kızardı , trip atardı bu mantıklı gelmiyor bana. Ben kiminle konuşacağım gidip her özel şeyi paylaşmıyorum sonuçta ilişkide yaşadığım tatsız bir durumu anlatıp dertleşiyorum buna bile laf ediyordu bu mantıksız mesela ama isterse bakabilir. Ben daha napayım yani özgüvensizlik yapıp durdu boş yere. Ancak demek istediğim şu ciddi ilişkide de bir insanın özeli olmamalı sonuçta evliliğe doğru giden bir yoldayken. Hayat arkadaşı sonuçta ha bu demek değil ki taraflar birbirini sürekli denetleyebilir.
- +1 yıl
Denetlememeli doğru değil rahatsız edici , güvenini pekiştirmek istiyorsa (kimse kusura bakmasın bu dönemde babama bile %100 güvenmem kimler nasıl güvenilir davranıp altından ne pislikleri çıkıyor ) çaktırmadan bunu yapmalı arada bir. Örneğin ilişkinin başlarındasın ve emin olmak istiyorsun veya teyit etmek istiyorsun ilişkinin ilerisinde hiç kontrol etme hiçbir şeyini güveniyor gibi davran güvenmesen bile , çaktırmadan şifresine bakabilirsin ya da söylüyorsa bir şeye bakman için aklında tutarsın sonra mantıklı bir süreçte bakarsın , tek başına yaşayan bir erkekse partnerin evine gittiysen mesela evini bence biraz kurcalaman iyi olabilir.
- +1 yıl
Ben son ilişkimde çok şey bulmuştum evinde (normalde hiç tarzım değildir öyle kurcalamak falan öyle evine de gitmem normalde ama denk geldi içimden bir ses bakmamı söyledi bazı hisler vardı içimde mesajla veya konuşma olarak görmesem de altıncı his gibi ). İyi ki de bakmışım bu arada , sonrasında benim telefonum kırık diye bana eski Iphone'nunu vermişti tamirdeyken ben kullanayım diye o sırada askere gitti geldi telefonunu açamadı bir kaç şeye ulaşmak için telefonu istedi kendi hesaplarına girdi verdiği telefondan sonra ben onun telefonunu açmayı başardım bana geri verdi bir baktım tüm hesapları açık telefonda. Hiç pişman değilim kurcaladığım için zaten yakın zamanda bağımlı olduğunu öğrenmiştim ve ayrılmayı düşünüyordum askerden gelince ve bağımlı olduğuna emin olunca. Kurcaladım instagramda çok tuhaf konuşmalar vardı rahatsız etti özellikle bir kız ile konuşması biz sevgili iken çok konuşmamışlar ama normal değildi. Benimle buluşacağı gün (sevgili olduğumuz gün) artık yılbaşını tek geçirmemek için garantiye mi almak istedi benim programım belli değil diye yoksa kızdan onay alsa beni ekecek miydi bilmem ama benden yılbaşı için haber beklerken kıza yılbaşında ne yaptığını sormalar , sana göre kendimi ayarlarım demeler. Bunlardan rahatsız olmuştum ve söyledim. Çok değil iki üç gün sonra kızla buluştu ve bana yalan söyledi. An ve an adımlarını gördüm , instagramdan kız bu salağı etiketleyip story atıyor bu canım bana arkadaşlarlayız aşkım falan diyor. Kızın yanında konuştu bu arada eminim çünkü kızı aldı araç hareket edince aradım (ki storyi attığı yer de zaten orasıydı) telefonum nerededen gördüm Apple hesabından .
- +1 yıl
Hayatım arkadaşlarlayız falan dedi işte azcık konuştuk (kız da biliyor ve kızın da sevgilisi var ama kız bildiğiniz eskort bornozla pozları falan var her yer meydanda yani hesabında, yatakta pijama üstü giymediği belli pozlarla story falan atıyor. Kimse kusura bakmasın ama bir şeyler yaşamasalar bile o fotoğrafları gördükten sonra emin oldum önceden atmış olsaydı o fotoğrafları zaten böyle birisi ile arkadaşlık eden birisini koluma bile takmazdım) . Sonrasında konumu evde gösterirken ve ben de o sıralar yakındaydım görüşürüz belki diye aradığımda telefonu açmayıp (normalde her yerde açar) ailemin yanındayım yemek yiyoruz dedi. (Yalan , ailesi ile evleri yakın bile değil ) . Daha sonrasında durumu bildiğim için bir iki saat sonra bombayı patlattım tabi panik içerisinde , ertesi gün yüz yüze ikna etmeye çalıştı pat diye söyledim eminmiş gibi boş attım dolu tuttum. '' Ailemin evindeyim diyip o kızla eve gittin sen ne diyorsun '' dedim mal gibi kaldı ve'' evet gittim ''dedi açıkladı bir şeyler ot içtik o iş yaptı falan dedi tamam bunlar keş belli belki yapmışlardır belki yapmamışlardır bilemiyorum ama yüksek olasılıkla kafanın da güzel olması ve psikolojik sebepleri , karaktersizliği ile o eskort ile bir şeyler yaşamışlardır kaldırabildiyse bir taraflarını o kadar ottan sonra.
- +1 yıl
Bunu niye anlattım diyecek olursanız da iyi ki de elime geçen fırsatı değerlendirip kontrol etmişim diyorum. Bu kadar üstüne düşmeseydim bağımlı olduğunu da çözemeyecektim itiraf etmek zorunda kaldı bana , ondan uzaklaşacağımı bildiği için başlarda birçok kullandığı şeyi , kullanma sıklığını saklamıştı. İyi ki didikledim ve sorguladım ve hem bağımlı olduğunu hem eskortlarla görüşüp bana yalan söylediğini erkenden gördüm zaman kaybetmeden. Ha neden tam güvenmeden ilişkiye başladın diyen olursa da ben istemedim başlamak da öyle bir şekilde ilişki cümleleri kurdu ki etrafa ve bana o noktadan sonra dur hayır biz hala flört aşamasındayız desem başlamadan biterdi ve çocukluğumuzdan beri aramızda hep bir şeyler vardı hem görmek hep yardım kaldığı için artık yapacak bir şey yok ilişkide tanıyacağız zamanla dedim. Ki o da güvenimi zamanla kazanacağını biliyordu ona da söyledim çok erken başladığını ve zamanla güvenebileceğimi kabul edip'' istediğin gibi sınayabilirsin beni '' dedi. Denge lafına da tamamen katılıyorum her konuda olduğu gibi güven meselesini de dengede tutmalıyız. Normalde hiç yapmayacağım bir şey yaptım ama iyi ki de yapmışım diyorum malum kötü bir çağdayız
Sosyal medya hesabının şifresini isteyen birinin güven problemi vardır net... yeni tanıştığın biri senden bunu ne cüretle istiyor... ayrıca sosyal medya hesabı dediğin şey 5 dakikada açılabiliyor... yanlış şey yapan her türlü yapar farklı hesaplarda..
10 Yorumla
+1 yılVermemelisin hatta bence direk iletişimini kes flörtken böyle bir şey isteyip senin özel alanına saygı duymayan birisi sevgilin olunca başını çok ağrıtır. güven olmadan bir şey olmaz zaten ya kendisine ya sana güvenmiyor
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Ozge kocana bile verme abicim. Senin özel alanin senin dünyan. Seni kontrol etmesine izin verme. Sana saygı duyacak aklınca erkeklere bakacak çünkü kendine güveni yok sana güveni yok.
10 Yorumlayeni tanışmışsın bence daha erken zaten ''sevgilim olsaydı verir miydim onu da bilmiyorum'' demişsin daha aranızda bir ilişki bile yokken istemeye bile hakkı yok bana sorarsan
10 YorumlaEğer fikrinden net değilse yedekte tuttu başka birileri varsa sana hesabının şifresini vermez. Ama hesabımın şifresini vermeden uzun süreli bir ilişki kuramazsınız fazla 3 ay veriyorum başka daha iyi birisi yazdığında ona yönelecektir.
10 Yorumla
+1 yılMesele hesabını görmesi değil ama giderde hesabınla suç işler filan bilemezsin. Eşin olsa anlarım ama iki günlük adama güvenmeyin.
10 Yorumla
+1 yılO sosyal medyada sadece senin degil bir cok kisinin özeli var. Yakin arkadaslara ekleyen kızların paylaşımları mesela.
Arkadaşlarının sana biseyler anlatmis olabileceği mesajlar. Aile üyelerinin bilgileri falan filan. Çok gereksiz ve tehlikeli00 Yorumla
+1 yılYeni tanıştığın için şifreni vermek istememen çok normal tatlım☺️Ama ilerleyen zamanlarda o da söylediği gibi şifresini sana veriyorsa sende paylaşırsın. Sağlam ilişki de şeffaflık ve kartları açık oynamayı gerektiriyor🍀
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı. hayır. bana teklif edilse yine hayır derdim. eğer gerçekten ilerleyebileceğini düşünüyorsan güven açısından bir kere bakmasına müsade edebilirsin. fakat ben bunuda yapmazdım sonuç olarak net hayır
00 YorumlaBu toksik ilişkiyi gerçekten yaşamak istiyor musun?
10 Yorumla
+1 yılHayır.
Ben eski sevgililerimle bile paylaşmadım.
Her insanın özel alanı olmalı. Şüpheleniyorsa eğer gelip telefonuma bakabilir ya da ilişkiye veda edebilir.00 Yorumla
+1 yılNe flört ile ne sevgili ile ne nişanlı ile ne eş ile paylaşılmamalı.
Bu şifre paylaşma konuları bana saçma geliyor.
Güvenmediğiniz kişi ile yola çıkmayın00 YorumlaDeğil. Çünkü eski kız arkadaşlarını ya da normal kız arkadaşlarından gelen basit bir mesaja bile sinirlenirsin. Kendini yer bitirirsin. Yapmayın bunu kendinize. Özeliniz var. Tabi bu ozel güvendiğiniz kişiye bırakılır. Güvenilmez birinden her zaman şüphe duyarsınız. Şifreyi aldığınızda şüpheleriniz doğru çıkar. Demem o ki güvendiğiniz kişi olsun flortunuz ama sosyal medya şifresi bilmem ne olaylarına girmeyin
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 622 cevap paylaştı.
s +1 yılKocaya bile sosyal medya şifresi verilmez. Özel hayata müdahale bu. Taa ergenlikte bir flörtüme şifre vermiştim, facebook popüler o zamanlar. Eniştemi bile arkadaşlıktan çıkarmıştı
00 Yorumla
+1 yılHayır ya daha flört yani yerini haddini bilsin daha bi şey değil sadece aday yani kendisini bişey sanmasın
10 YorumlaBu karşılıklı güven belirtisi için söylemiş olabilir. Deneme amaçlı 🤔
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde ben bırak sosyal alanı kimseyle bişey paylaşmam ne olacağı belli olmaz
20 Yorumla
+1 yılvalla biz 8 aylık sevgiliyiz
birbirimize sifre falan vermedik.
ozel alan var arkadas konuşmaları falan. gerek yok00 Yorumla
+1 yılEvet hatta daha mantıklısı da mail ile bir birinin telefonuna bağlanmak galerisini bile görüyon miss ama o da seninkiyi görecek
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyor mu? Çok saçma kimse kimseye hesabını vermek zorunda felan değil bir şey saklıyorsun diyen defolsun gitsin.
00 Yorumlaaslında ne yapman gerektiğini biliyorsun , ama ben olsam öyle biriyle sevgili olmazdım çünkü çok daha fazla sorunlar çıkacaktır.
00 Yorumla
+1 yılYa siz harbi ya yok ya akıllanmıcaksınız flört bu hee sevgililde olsa hayırdır ya saçma buluyorum ben ne alaka şifre vermek dakka bir gol bir
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Ben şifremi vermem. Çok merak ediyorsa erkek mesajları hariç gerisine bakabilir. O kadar güveni yoksa ilişkiye de başlamasın.
00 Yorumla
+1 yılEger gözün kapalı guveniyorsan verirsin vermezsen zaten kişi şüphelenir ki ben başından beri şüpheliydim benim iliskimde olduğunda
00 Yorumla
+1 yılO benimdir o benim sadece benim ancak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bana güvenmiyorsa oynamayalım hiç ya
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSen de ondan iste, kendi mailini ekle ve bağla bir haltlar yerse ortaya çıkar
11 Yorumla- +1 yıl
Zekice
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana mantıklı gelmiyor flörte şifre vermek sevgilim olsa neyse
10 Yorumla
+1 yılVerilmemeli, güven yoksa ilişki olmaz zaten. Güvenmeyen böyle bir şey yapar gerek yok o yüzden.
00 Yorumla
+1 yılabi daha yeni tanışmışsın cevabın belli olmalı kırıp kırmamakla alakası yok
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. Saçmalık hele en baştan istemesi daha büyük saçmalık
00 YorumlaSevgili olsan bile vermemelisin doğruyu söyle bana güvenmiyorsan başta birlikte olmayalım de
01 Yorumla- +1 yıl
Ya kesinlikle öyle yani insanlar birbirine güvenebilmemeli
+1 yılKanka adı üstünde flört. Nasıl güvenebiliyon enayi misin
00 Yorumla
+1 yılEşim olsa belki verirdim ama sevgilime vermem.
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir biri olduğunun anlamına gelmez bunu bilmek lazım
00 YorumlaVerme tabikide diğer sevgililerini bilmesin 1 den fazla kişiyle konuşmak sucmu yaa 🙄😒😐🥴
00 YorumlaSakın yapma çok pişman olursun evli olursun ayrı nişanlıyken bile verme derim
00 Yorumla
+1 yılİstediğin zaman telefonuma bakabilirisn ama şifremi
Vermem de00 Yorumla
+1 yılBu sizin ozeliniz yeni tanidiginiz biri üstelik bu işin kırma kirmama ile alakası yok birey olma ve yaşam alanlarına saygı duyulması ile alakası var
20 Yorumlasana guvenmeyen insan için boşa kendini yorma daha yeni tanıştığın birine de hesbni falan verme derim hesabını alıp ne yapacak ki bise soylicekse sana desin istesin ya da
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. hangi hesabının şifresini verecekmiş. bi kaç tane vardır,? kırarak reddet ki sonra sen kırılma
10 YorumlaBırak sevgiliyi, flörtü kocan dahi olsa böyle bir istekte bulunamaz.
Herkesin, herşeyin bir sınırı var.
10 Yorumla
+1 yılSakın denemeyin ben verdim hesabımı silmişti
20 Yorumla
+1 yılKimsenin seni kontrol etmesine izin verme. O hesabın senin özelin. Ona açık açık söyle. Sana saygı duymuyorsa doğru kişi değildir.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle yani aslında insanlar birbirinin şifresini vermeyecek kadar birbirine güvenebilmemeli sevebilmeli ve böyle bir duruma düşerse yani başka biri olduğunda da o başka biri ile hiçbir şey yaşamadan gelip sevgilisine eşine demeli ki ya bak ben başkasından hoşlanıyorum kusura bakma özür dilerim bitti
+1 yılSacma geliyo bana.
10 Yorumlasaçmalama. sevgilin olsa da verme :)
10 YorumlaStoryleri nasılsa burada atıyorsun 😂
10 YorumlaHayır ben eşimden bile istemiyorum, vermek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılSürüyle yazıştığın var tabi, değer vermeyi bilemezsin.
00 YorumlaKocamla bile paylaşmam ama o verebilir ve benim özelim olur
00 Yorumla
+1 yılherkesin kendi özel hayatı var sonucta. bence cok yanlıs..
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ne münasebet. Özel hayat diye bir şey var
00 Yorumla
+1 yılDeğil belki arkadaşlarımla özel şeylerim olucak en basiti
00 Yorumlaeger sadikligindan eminsen (o da imkansız kadar zor) neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılBence doğru değil biraz da özel alan bırakılmalı
20 Yorumla
+1 yılasla sevgilide olsan özel alanın olması gerekiyor
20 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Flörtle sosyal medya hesabının şifresini paylaşmak doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler