İnternet & Teknoloji Neden sürekli telefonum bir anda reklama giriyor KS ile ilgisi yok WhatsApp ta isem reklama giriyor KS de isem yine aynı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nasıl çözülür bu sorun Güncellemeler+1 yıl Virüs uygulamasını indirdim iyi oldu gibi nedeni nedir sizce nasıl bulaşmış virüs Neden sürekli telefonum bir anda reklama giriyor KS ile ilgisi yok WhatsApp ta isem reklama giriyor KS de isem yine aynı? Cevapla Telefon Soruları WhatsApp Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Reklam neyden çıkıyor veya program kurduysan hangi programdan sonra oldu daha doğrusu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Program hiç kurmamistim bir anda reklam çıkmaya başladı bende antivirüs uygulamasını indirdim geçti Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Kaspersky ile taratin Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim halletti teşekkür ederim Yorumla
Sebelep Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Reklam ayarlarına gir bak. ya da bir uygulamadan laynaklıdır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Reklam ayarları nerde Yorumla Sebelep +1 yıl Telefon ayarlarında. Keşfet Yorumla
geregikadarcentilmen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Amerikan sitelerine girersen işte böyle virüs kapar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım Amerikan sitesi derken ben sadece bir kere ingilizce dilinde bir siteye girdim onun dışında hepsi türk Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Telefon da virüs olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım Yorumla shadow1905 +1 yıl Play marketten virüs programı indir ve tarama yap telefonu Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Virüs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım Yorumla
ndkflösöfmgmdl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Virüs bulaştırmışsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım Yorumla ndkflösöfmgmdl +1 yıl Virüs temizleme uygulamaları var onları indir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Reklam neyden çıkıyor veya program kurduysan hangi programdan sonra oldu daha doğrusu
Program hiç kurmamistim bir anda reklam çıkmaya başladı bende antivirüs uygulamasını indirdim geçti
Kaspersky ile taratin
Kardeşim halletti teşekkür ederim
Reklam ayarlarına gir bak. ya da bir uygulamadan laynaklıdır
Reklam ayarları nerde
Telefon ayarlarında. Keşfet
Amerikan sitelerine girersen işte böyle virüs kapar
Ne yapmalıyım Amerikan sitesi derken ben sadece bir kere ingilizce dilinde bir siteye girdim onun dışında hepsi türk
Telefon da virüs olabilir
Ne yapmalıyım
Play marketten virüs programı indir ve tarama yap telefonu
Virüs
Ne yapmalıyım
Virüs bulaştırmışsın
Ne yapmalıyım
Virüs temizleme uygulamaları var onları indir