Güncellemeler
+1 yıl
( 5 yıllık bir ilişkim var, yani aradığım yalnızca kız arkadaş sırdaş beraber aktiviteler planlayabileceğim düzgün insanlar yanlış anlaşılmasın)
6 senedir İzmirdeyim, bütün kankalarımdan kazık yedim 1 2 dostum kaldı ama ben arkadaş olmayı seven biriyim, sohbet edebileceğim dost olabileceğim kız kankalarım olsun istiyorum. Bulabileceğim bir uygulama var mı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Merhaba istedigin zaman bana yazabilirsin dertlesebiliriz
İzmirdeyim de lütfen 🥲
maalesef İstanbul sanaldan biriyle bulusmam telefon foto paylasmam gercekten sohbet etmek istersen takip at
Yok dertlesmek icin arkadaslarım var pek derdim de yok ben yeni insanlar tanımak istiyorum arkadas olmak istiyorum severim arkadas edinmeyi zaten İzmirdeyim teşekkür ederimm
Peki sen bulusmak istiyorsun olmaz iyi gunler
Bende izmirdeyim bu arada
Sende de mi böyle bi problem var 🥲
Arkadaşlarım varda hepsi çıkar ilişkisi için iyi davranıyor
Evet maalesef bu devrin sorunu bu herkesin arkadaşı var elbette ama dostu yok
Aynen
ipekakbuluttt istersen instagramdan ekleyebilirsin
İnstegramım yok ki😥
Aaa olsun napalım 😂
Burdan konuşuruz bizde
Valla ben bi denemek için girdim zaten silerim birazdan, baska iletisim kurabileceğimiz bi yer olsa güzel olur X falan kullanıyo musun
Snep kullanıyorum bı tek o var
Yavrum aç hemen fake bi instagram ahahahaha
Anam kızıyor instaya😂 bunu bilmiyorlar zaten
Ay deme be 😂😂
Dedim valla😂
Kız senle nasıl iletişim kurucaz bende o yok sende bu yok 😂😂
Sen en iyisi snp indir arada fotoda çekersin kendine😂
Ahahahaha dur biraz uyuyayım da yapayım madem 😂😂
Tamam😂
Amann boş ver kanka ne ugrasicaksin 😂
Öyle de insan bazen birileri olsun ister yanında 😊
Tabiki de öyle bebeğim ama ne bilim sosyal medya üzeri sağlam bir dost zor bulunur bebis
Sosyal medya olmayanları da gördük güzelim en azından benimle aynı niyette olan bir iki insan evladı vardır diye düsünüyorum 😂
Haklısın asko ayni sorunu bende cok yaşadım 😂😂
Yani bana da yetti, sağlam bir iki dostum var elbette ama her zaman bir şeyler yapamıyosun herkes uygun olmuyor. Umarım buluruz aradığımız dostları asko hayırlısı 😂😂
Dualarim seninle asko pes etme 🤣😂😂
Ben bu yola bas koydum asko bi iki kanka bulmadan ölmicem insallah benim de dualarım seninle 😂😂
Lan gece gece cok guldum allah razi olsun askom 😂😂😂
Kfkflfkclfdk hisler karsılıklı askom, gece gece bi site kesfediyorum dur bi sorayım ne oluyomus diyorum olana bak. Ben cevap almam zaten diyodum ciddi ciddi cevap veriyormuşsunuz şaşkınım 😂😂
Ayy kiyamam sana lan😂😂😂
Kız Fatma İzmirde olsan harbiden iyi anlasırmısız he 😂😂
Ayy evet ya guzel dedikodu yapardık valla hahahah😂
Ahahahahaa olsun yavrum bizim de dostluğumuz bu kadarmıs ama su kısacık kızlarsoruyor hayatıma renk kattığın için tesekkür ederim sana 😂😂😂
Ne demek iyi guldum bende umarim hep benim gibi cıvıl cıvıl cıvıl neşeli guzel dostlar bulursun ama benden guzelini zor bulursun tabi asko 💅😂😂😂
Fatma kfkckckd ahahaha insallah yavrum sen de insallah benim gibi birini bulursun kendim diye demiyorum baya iyi dostumdur 😂😂 bu çetin yolda başarılar asko 😍
Sagol gizli dostum benim😂🤣 sanada başarılar 😍😘😂
Bu site iyi bence
Bu site üzerinden nasıl arkadaşlık kuruluyor ki
Mesaj atılarak. İstek atabilirsin bana.
Mesaj atabilmek için exper3 mü ne olmam lazımmış
Tamam sen bana istek at ben yazayım sana. Merak etme kızım
Ben siteyi hiç bilmiyorum başka bir şey ararken denk geldim, aa neymiş sorayım zaten cevap alamam dedim olay buraya geldi 😂😂