Bayadir hoşlanıyorum tanımak istiyordum.. en son yazdım.. hikayerine yanıt vererek. İlk sohbette çok konuşamadık ikincjsinde tekrr.. tekrr hikayesine cvp verince. aynı şehirde yaşadığımız için ortak noktalarımız vardı... Baktım o da sorular sordu yaşımı neyle meşgul oldgmu.. sizce o da beni merak ediyormudur benim takipçim 20 kişi ve fake yani sadce ismim doğru resim yok.
O da dindar birisi bnde öyle evllik niyetinde bu ksiiyle görüşüp tanışmak istiyorum sizce nasıl olur bu... Napmalym bir kız olarak da biraz ağır baslym.. ağır olmam gerektiğini düşünüyorum nasl olcak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Negatif konuşmak istemem ama fake bir hesaba cevap verdiyse yazan herkesle muhatap oluyor demektir bu
310 kişiyi takip ediyor.
Sosy medya uzmanı o yüzden takipçisi çok. Toplsan bir kaç resmi tek vardr. Fake hesap dedignde şehirmz aynı belli oluyor ayni şehirde yaşıyoruz. Bir de ben bir iki kere yaznca.. o da sorular sordu bni sende merak ermismdr bni..
Sen yine de bu kadar iyi niyetli olma derim ben. Kimse göründüğü gibi değildir.
Evt de gerckten ondan hoşlanıyorum.. sence napaym ben...
Bana pek güven vermedi ama sen bilirsin, fazla güvenme yeterli şimdilik.
Babası imam.. bizim ilçede İmamlık bile yapmış tandklar az çok. Fakat biz tanımıyoruz... Muhfzkr aileden terbiye almış birine bnzyor
Dini kimliği ya da ailesinin dini kimliği onu ahlaklı kılmaz. Şahsi fikrim
Hyr çocuğun konuşması üslubu ve bna yaklaşımınida öyle buldum o yüzden.. bilmiyorum :(
Bilemedim.. sen oldukça hoşlanıyor gibisin. Zamanla anlaşılır hakkında hayırlısı olsun
Evet baya... Dua ediyorum.. hayrlsini diliyorum herşeyin hayırlısı olsun.
Düzgün biriyse neden olmasin?
Düzgün biri.. ama onunla gerck haytta yüz yüze tanımak istiyorum sizce bu mümkün olablrmi.. nasıl olck :(
Olur ilgili olduğunu belli et ustruplu biriysen hoşuna gidebilirsin evlenilecek eş adayı olarak bakabilir sana denemekte fayda var hakkında hayirlisi olsun
Evt de bnu nasıl yapcgmi bilmiyorum... Onla evllik düşünen kız varmış bu hayır demiş kız habire fake hesaptan yazyormus... Bu da habire engl atıyormuş.. benide öyle görür diye korkuyorum
Onu da sen bul
Peki..
90k takipçili erkek dindar kalamaz
Kalır... Babası imam. Efendi birine bnzyor belli.. terbiye almış birisi.
Babası imamsa hiç kalamaz
Niye ki.. hatta peşinden bir kız kosuyormus.. bu diretiyormus falan .
Kesinlikle yalan bence
Hyr doğru.
Çok masumsun çok
Öyleyim... Ama bu insan o konuda yalan demiyor. Cnkü habire hesabni gizliye alıp acyoedu niye böyle yapıyorsun dedigmde rahtsz eden biri var diyordu.. sosyl medya uzamni oldgu icinde hesabni gizliyede alamiyormus
Ben senin yerinde olsam inanmam sadece karı kız düşüerme derdinde biri
Git konuş kardeş
:( hayır demesinden korkuyorum..
Kim bu kişi
Soyleyemem.
Abla yemeyiz merak etme.
Diyemem.
Peki
Sallama aw gece gece
Kardeşim ne sallmasi... doğruya doğru. Fikrin yoksa yorum yapma lütfen
Bence evlilik düşünme çünkü bunların dm i çok oluyor bi bakarsın ertesi gün kız baş harfi görürüsün
Adam sosyl medya uzmanı o yüzden takipçisi çok. İkincisi o tarz bir insan değil ailesi muhafazakar...
Tamam ne tamam ye
Ok