Resimdekinden bahsediyorsan ben tanımam Google'a saçma sapan poz veren kızlar yazdım bu çıktı Ben de bundan bahsediyorum işte bu ve bunun gibi saçma sapan pozlar verip her yerlerini incelettirecek kadar karakterden yoksun olan insanlardan bahsediyorum bir yorumda daha yazdım şimdi de yazıyorum benim kız arkadaşımın sevgilimin karımın herhangi bir yerini başkalarının görmesine ne gerek var bunun adı güzel kardeşim değil mi o kadının güvenilmez olduğunun kanıtı değil mi
Güvenilmez olduğunun kanıtı değilll Karakter meselesi kimi paylaşır kendini kimi içedönük Ki ben en içedönüklerndenimdir ve hiç bi şey paylaşmıyorum takipçi sayım az ama pick melik sevmem
Anlatmak istediğimi anlatamadım galiba sana açık konuşayım kendini pazarlayacak şekilde fotoğraflar çekinip sosyal medyalara yükleyen kadınlardan bahsediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
gelebilir
Ben resim çok paylaşmam ama paylaşan hemcinsim için böyle düşünmüyorum. Bazıları resim paylaşmayı gerçekten seviyor. Bende severim resim çekinmeyi
Resim var , resim var
Sen düzenli resim paylaşan demişsin ona göre cevap yazdım
Haklısın o benim hatam ama ne demek istediğimi anladın sanırım
Yani. Sosyal medya insanın kişiliğinin belli eder
👍👍
Düzenli olarak paylaşıyormuş, düzensiz olarak paylaşmıyormuş ki :D
Karnıma ağrılar girdi 🤣
O kız erkeklerin duymak istedikleri gibi konuşup izleyici. Topluyor
O kız dediğin kim
Pekiplog
Resimdekinden bahsediyorsan ben tanımam Google'a saçma sapan poz veren kızlar yazdım bu çıktı Ben de bundan bahsediyorum işte bu ve bunun gibi saçma sapan pozlar verip her yerlerini incelettirecek kadar karakterden yoksun olan insanlardan bahsediyorum bir yorumda daha yazdım şimdi de yazıyorum benim kız arkadaşımın sevgilimin karımın herhangi bir yerini başkalarının görmesine ne gerek var bunun adı güzel kardeşim değil mi o kadının güvenilmez olduğunun kanıtı değil mi
Güvenilmez olduğunun kanıtı değilll
Karakter meselesi kimi paylaşır kendini kimi içedönük
Ki ben en içedönüklerndenimdir ve hiç bi şey paylaşmıyorum takipçi sayım az ama pick melik sevmem
Anlatmak istediğimi anlatamadım galiba sana açık konuşayım kendini pazarlayacak şekilde fotoğraflar çekinip sosyal medyalara yükleyen kadınlardan bahsediyorum
Yani mesela bunun erkek versiyonu da var bana da uygun değil
Aynı şeyi farklı dillerden söylüyoruz. Farkındaysan
Aynı dilden söylüyoruz
Neyse ben de erkeklerin maskülen olmasından yanayım
Olması gereken o değil mi zaten.
ne alaka sacmalamis
insan kendini cektigi ve guzel bulduğu fotografi neden paylaşmasin ki
sal@k sacma konusmus
Adı üstünde paylaşmak başka insanlarla paylaşmaaaaaaaaaaak
Benim kadınımın popon başka erkek neden inceliyor Aloooooo
😂
ay ne guldum buna