İnternet & Teknoloji Bu tip kameraların görüş açısı ne kadar odanın heryerini görebiliyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana açısı hu şekilde ama odanın heryerini görebiliyor mu Bu tip kameraların görüş açısı ne kadar odanın heryerini görebiliyor mu? Cevapla Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı. Hayır. 90 derece sadece. Ama odanın neresine koyulduğuna bağlı.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Duvarda Yorumla gokantemur +1 yıl Tam iki duvarın birleştiği kesiştiği yere konduysa odanın tümünü görür. 👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl Ben çaprazında kalıyorum açı olarak görür mü Yorumla gokantemur +1 yıl Görmeyebilir.. Yorumla
Scaagrii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl İçeriğini bilmeden özelliklerini bilmeden anlayamazsın 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl evet baya iyiler tama dip köse yapman lazım niyeki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dip köşe derken direkt karşıyı görmüyor mu sağını solunu da görüyor mu Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl tamam işte köseye koyarsan daha iyi alanı alır Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. Acısı iyise gorur 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Evet görebilen var 0 6 Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl Sana nasıl bir şey lazım Yorumla Soran +1 yıl Yan tarafını görmeyen Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl 😵💫 Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl Tuhaf bir istek ama kolay baslık kafa dönüyor nereyi görmesin istersen ters tarafa çevirince tamamdır Yorumla Soran +1 yıl Dümdüz bakıyor bu yanını görüyor mu Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl Önemli olan içindeki lens ve odanın tam neresinde Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gayet geniş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır. 90 derece sadece. Ama odanın neresine koyulduğuna bağlı..
Duvarda
Tam iki duvarın birleştiği kesiştiği yere konduysa odanın tümünü görür. 👍🏻
Ben çaprazında kalıyorum açı olarak görür mü
Görmeyebilir..
İçeriğini bilmeden özelliklerini bilmeden anlayamazsın
evet baya iyiler tama dip köse yapman lazım niyeki
Dip köşe derken direkt karşıyı görmüyor mu sağını solunu da görüyor mu
tamam işte köseye koyarsan daha iyi alanı alır
Her yeri görse kafası oynamaz
Odanın içerisinde mı var 😂
Acısı iyise gorur
Evet görebilen var
Sana nasıl bir şey lazım
Yan tarafını görmeyen
😵💫
Tuhaf bir istek ama kolay baslık kafa dönüyor nereyi görmesin istersen ters tarafa çevirince tamamdır
Dümdüz bakıyor bu yanını görüyor mu
Önemli olan içindeki lens ve odanın tam neresinde
Gayet geniş.