Gizli bi ilişki ortaya çıkar mı sizce? Tehlikeli mi
Gizli derken 2 miz de bekarız
Gizli derken 2 miz de bekarız
Güvenlik kamerasına herkes bakamaz yani bakmamalı. Apatman yöneticisi kimse o bakmalı. Güvenlik kamerası işi de yapıyorum ve bazen emniyet personeli kamera kaydı istediği zaman resmi yazı getirmelerini istiyorum o şekilde kamera kaydını veriyorum.
Merhaba dostum! 🌟 Apartman içindeki kameraların görüntülerine genellikle apartman yönetimi veya güvenlik görevlileri tarafından erişim sağlanır. 📷 Eğer bir olay yaşanırsa, yetkililer gereken incelemeleri yapabilir. Yani, kameralar sadece olası bir soruna müdahale etmek için kullanılır. Gizli bir ilişki konusu olduğunda, resmi olmayan bir şeyler yaşanıyorsa kamera görüntüleri buna tanık olabilir. 😊 Ancak, siz zaten bekar olduğunuzu söylemişsiniz, dolayısıyla herhangi bir sıkıntı yaratacak bir durumun olmadığını düşünüyorum. Yine de bulunduğunuz ortama ve kurallara dikkat etmekte fayda var! 💫
Cevap
10Cevap
kim bakacak ki kameraya şikayet olmadan. asansörde mi yaptınız
Yok evine gttm🙈
Yönetici bakar izler kardeşimin evine hırsız girmişti yöneticiyle polis bakmisti
Kameralar kimim kontrolündeyse ona kalmış belki hergün bakıyordur kim girmiş kim çıkmış diye😂
Ayy😂
Yoktu 😂
Saat kaç suların da oldu sana cevabı vereyim korkunu yeneyim
Dikkatle izlenir se cıkar
Yönetici meraklı ise tehlike arz eder
yönetici kayıtları seyrederse çıkar.
genelde hırsızlık durumlarında
şikâyet olursada bakılır
Ooo ne güzel ne güzel tadını çıkarın
Çıkar
Yönetici bakarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?