İnternet & Teknoloji WhatsApp hakkındanızda ne yazıyor? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor "🌚" bende bu emoji var sizde ne var? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl İyi geceler 🌚 WhatsApp hakkındanızda ne yazıyor? Cevapla WhatsApp Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Benim WhatsApp hakkında kısmında bir şey yazmıyor sadece sevdiğim sonsuzluk işareti olan emojiyi bıraktım o kadar 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl "Yusbihul mer'u cemilen meal hubbi" "Seven, sevdiğiyle güzelleşir"Bu var şu an:) 1 1 Yorumla Eylulemira +1 yıl Sadece acil aramalar Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cool değil tembelim, ondan cevap veremiyom bazen 1 0 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sicilya'da yeni güne uyanabilmek. Atomu parçalamaktan daha zordur. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dünyanın en yüce tahtına çıksanızda oturacağınız yer yine kendi kıçınızın üzeridir bu 1 0 Yorumla
Ahmetbenzz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl “İnsan büyür beşikte Mezarda yatmak için. Ve kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için…” HÜSEYİN NİHÂL ATSIZ 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Que d'espérance... Yazıyor. 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 488 cevap paylaştı. bir şey yazmıyor 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsim 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 852 cevap paylaştı. Pil bitmek üzere 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Benim WhatsApp hakkında kısmında bir şey yazmıyor sadece sevdiğim sonsuzluk işareti olan emojiyi bıraktım o kadar
"Yusbihul mer'u cemilen meal hubbi" "Seven, sevdiğiyle güzelleşir"
Bu var şu an:)
Sadece acil aramalar
Cool değil tembelim, ondan cevap veremiyom bazen
Sicilya'da yeni güne uyanabilmek. Atomu parçalamaktan daha zordur.
Dünyanın en yüce tahtına çıksanızda oturacağınız yer yine kendi kıçınızın üzeridir bu
“İnsan büyür beşikte Mezarda yatmak için. Ve kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için…” HÜSEYİN NİHÂL ATSIZ
5 senedir
🖤
Que d'espérance... Yazıyor.
İmpala67
bir şey yazmıyor
who dares wins yazıyor
Beni bilen bilir bilmeyen sorar öğrenir
pil bitmek üzere yazıyor
Türk bayrağı var sadece
Bende bu var 🤍🌊✨
İsim
Nokta var.