"Menfaatçı bir kalabalıkta olmaktansa asil olan bir yalnızlığı tercih ederim" yazıyor insanlardan bıktım onun için böyle bir şey yazdım ben yazıyorum kim yanlış anlarsa anlasın benden uzak Allah a yakın olsunlar ve sevmiyorum çevremi yeni ortamlara yeni bir ülkeye yeni bir şehire yeni insanlara ihtiyacım var kimse beni tanımasın herkes ile baştan tanışayım yeni bir sayfam olsun istiyorum ama sadece istek belki ülke olmazsa da şehir değiştirmek kolay yeni sayfamı farklı bir şehirde açabilirim🤷
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
"Menfaatçı bir kalabalıkta olmaktansa asil olan bir yalnızlığı tercih ederim" yazıyor insanlardan bıktım onun için böyle bir şey yazdım ben yazıyorum kim yanlış anlarsa anlasın benden uzak Allah a yakın olsunlar ve sevmiyorum çevremi yeni ortamlara yeni bir ülkeye yeni bir şehire yeni insanlara ihtiyacım var kimse beni tanımasın herkes ile baştan tanışayım yeni bir sayfam olsun istiyorum ama sadece istek belki ülke olmazsa da şehir değiştirmek kolay yeni sayfamı farklı bir şehirde açabilirim🤷
Benim bir şey yazmaz genelde boş kullanıyorum çünkü oraya bir şey yazınca üstüne alınanlar oluyo o yüzden boş şekilde kullanmayi seviyorum
Kedin mi öldü, başın sağolsun. Alışınca bir evlat kaybetmek çok can sıkıyor ve üzüyor insanı. Hakkımda kısmımda 3 nokta var sadece
Tanrı düşmanlarıma merhamet etsin, çünkü ben etmeyeceğim.
Alaca bir at koşar içimde zamansız mekansiz nefese doğru
"Lades bitti zalım karı artık aklımda değilsin" 🤣🤣
İyi geceler hoş geldin siteye bu arada :D Hakkımda kısmında "F... the system, we are freedom" yazıyor yıllardır değişmedim :D
~~~
Sadede bu 😀😀
Soğuyordum kendimden, ölüyorken farkettim, bu saatten sonra yansam ne olur, yağıyor yağmurlar
Dönüş kısıtlıdır zaman alır. Online olmak sıkıntı bana. 😃
Eskiyi gözlüyor ölüp gidiyor insan, yeniyi gözlüyor dönüp gidiyor insan.
Eskiyi özlüyor ölüp gidiyor insan, yeniyi gözlüyor dönüp gidiyor insan. Yanlış oldu
Konuşamam, yalnızca WhatsApp
"verme beni ellere görür dayanamazsın" hahahahahah
5000 yıllık davanın neferi yazıyor
между землей и небом ☁️
(Yer ile gök arasında)
"hadi ordan" yazıyor ☺️
B B B
Beni Bana Bırak
Nothing f*cks you harder than time
Zaman unutturmaz, sadece uyuşturur
"time to roll the dice" diyor