İnternet & Teknoloji Sizce hangisi 1? 2? 3? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba Instagram kullanıcı adı seçemiyorum yardım edebilir misiniz 1. durufilaan2. ddurupp3. barbiieys Sizce hangisi 1? 2? 3? Cevapla Instagram Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ylmz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl 1 olabilir 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Çocuksu durmuyor mu filaan Yorumla ylmz34 +1 yıl Barbieys daha çocuksu Yorumla Soran +1 yıl ddurupp nasıl Yorumla Soran +1 yıl İkinci adım naz naazpp de yapabilirim Yorumla ylmz34 +1 yıl Düşününce bencede en iyisi Yorumla ylmz34 +1 yıl nnazduruu Yorumla ylmz34 +1 yıl ya da durunazz sonuna plaka ya da doğum tarihinin yılı felan Yorumla Soran +1 yıl naazpp yaptım çocuksu falan değil dimi Yorumla ylmz34 +1 yıl Yoo bence gayet normal Yorumla ylmz34 +1 yıl Ama gizli profilden ins hesabın ortaya çıktı şu an Yorumla Soran +1 yıl Tamam ya durufilaan yapıcam Yorumla ylmz34 +1 yıl Kız dur dur niye açıklıyon bilinmesini isteniyosan skdkdkdkd naazpp güzeldi tüh Yorumla Soran +1 yıl Durufilaan yaptım daha güzel Yorumla ylmz34 +1 yıl Başta demiştim ya 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Filaan da çocuksu duruyor pp sanki daha tatlıddurupp mesela Yorumla ylmz34 +1 yıl Sen baya kararsızsın sanki Yorumla Soran +1 yıl Sence hangisi dersin Yorumla ylmz34 +1 yıl Naazpp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dur. u_filan03
1 olabilir
Çocuksu durmuyor mu filaan
Barbieys daha çocuksu
ddurupp nasıl
İkinci adım naz naazpp de yapabilirim
Düşününce bencede en iyisi
nnazduruu
ya da durunazz sonuna plaka ya da doğum tarihinin yılı felan