İnternet & Teknoloji İnternetten birine fotoğraf atarken ne kadar rahatsınız? elif-tirpanci Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor ben biraz öyleyim sanırım Güncellemeler+1 yıl gncel İnternetten birine fotoğraf atarken ne kadar rahatsınız? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Atmam. Tercihen görüntülü konuşma isterim. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 530 cevap paylaştı. Internetten su ana kadar hiç kimseye fotogafimi atmadim atmamda. 1 0 Yorumla
HYDR4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sosyal medayaya attığımı birine kişisel olarak mı atamıcam 1 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı. Sadece GÜVEN verene gönderdiğim için son derece rahatım👍 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl karşımdaki ne kadar rahatsa o kadar rahatımdır. 0 1 Yorumla H_İ_Ç +1 yıl Bu rahatlıktanda öte biraz. Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yanaşmam atılmasını da istemem, yakından görmek varken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rahatım isteyen olsun da 😂😂 tabi biraz laflamak lazım önce 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz mı rahatsın yoksa çok muuu🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🔥 fotolar atsan ya iftardan sonra bayram edim Yorumla
kemobulutt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Neden rahat olmayayım ki tek gösterimlik diye bir şey var 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı. Atmam WhatsApp ta bile profil fotoğrafım yoktur. 1 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Oldukça rahatım 1 1 Yorumla Emremre0616 +1 yıl Olmayacak birisine dâhi resim attım oldukça yakın birisine Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 780 cevap paylaştı. Çok rahat çok profesyonel im 1 0 Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Atma o zaman internetteki birine foto 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cok rahatımVerilmicek hiç bir hesabım yok 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 803 cevap paylaştı. ne kadar rahatsın görmek isterdim :) 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl göremedik hala rahatlığını :) Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı. Birazdan foto istemeye başlarlar :D 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Nasılsın mesela? 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Degilim 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. çok rahatım 2 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. çok rahatım keyifli 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Baya rahatim 0 1 Yorumla Freedown54 +1 yıl Mslll Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Atmıyorum ki 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kime attığıma bağlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Atmam. Tercihen görüntülü konuşma isterim.
Internetten su ana kadar hiç kimseye fotogafimi atmadim atmamda.
sosyal medayaya attığımı birine kişisel olarak mı atamıcam
Sadece GÜVEN verene gönderdiğim için son derece rahatım👍
karşımdaki ne kadar rahatsa o kadar rahatımdır.
Bu rahatlıktanda öte biraz.
Yanaşmam atılmasını da istemem, yakından görmek varken
Rahatım isteyen olsun da 😂😂 tabi biraz laflamak lazım önce
Biraz mı rahatsın yoksa çok muuu🤪
🔥 fotolar atsan ya iftardan sonra bayram edim
Neden rahat olmayayım ki tek gösterimlik diye bir şey var
Atmam WhatsApp ta bile profil fotoğrafım yoktur.
Oldukça rahatım
Olmayacak birisine dâhi resim attım oldukça yakın birisine
güzel bir rahatlık mis
Çok rahat çok profesyonel im
Muharrem burada milleti kekleme
Kim olduğuna bağlı
Atma o zaman internetteki birine foto
Cok rahatım
Verilmicek hiç bir hesabım yok
Sallarım affetmem djsjs
ne kadar rahatsın görmek isterdim :)
göremedik hala rahatlığını :)