İnternet & Teknoloji Yapay zeka ile aşk yaşar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Gerçek zekaya sahip karşı cinslerden umudunu kestiğinizde, yapay zeka ile aşk macerasına atılır mısınız? Güncellemeler+1 yıl En güzel aşklar, yapay zeka ile başlar bea. Yapay zeka ile aşk yaşar mısınız? Cevapla Aşk Soruları Macera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır yaşamam 2 0 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu konuya sahip bi film vardı. O geldi aklıma. Çok ütopik ve korkunç olurdu. Öyle bir şey mümkün değil bu yüzden. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelecekte Aşkın Nasıl Bir Değişime Uğrayacağını Başarılı Bir Şekilde Gösteren Bir Film: Her ↗ Yorumla etrial +1 yıl Evet bu 🤝 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnsanlara aşık olacağıma yapay zekaya aşık olurum daha iyi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte aradığım cevap, helal. Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl 😅 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. 😂😂😂bazen telefonumdaki sistem ile sohpet ederim ama aşk değil zatende duygular konusunda o kadar gelişmedi 😒😒😒😒 2 0 Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl gerçek olmayan şeyler arıyorsanız zaten hayal de kurabilirsiniz senaryo da yazabilirsiniz bir yazılıma gerek yok 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aklımı peynir ekmek ile yemedim çok şükür.. 🤣 Bunu yapan var mı çok merak ettim doğrusu.. 😅 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Tamamen ruhsal bir durum. Piskolojik duruma kadar gider. Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gerçek aşkı yaşayamıyorum ben daha ne yapayım zekası 😅😅 1 0 Yorumla
Kαyɾα Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Mesela sen yaşarmısın o aşkı yapay ile 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Gerçek zekadan ne hayır gördük ki. Yorumla Kαyɾα +1 yıl Sevenler kavuşsun o zaman Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Et lazım ya mıncıklamadan yapamıyorum ben. 1 4 Yorumla kafeinsiz +1 yıl Bu arada bu konuda bir film vardı çok iyi cidden. Yorumla Soran +1 yıl Gelecekte Aşkın Nasıl Bir Değişime Uğrayacağını Başarılı Bir Şekilde Gösteren Bir Film: Her ↗ Yorumla kafeinsiz +1 yıl Sen filmi yaşamışsın resmen. 😂Bu filmi KS'dan bir kızla izlemiştim. Beni ateistim dedim diye engelledi en son sjsj Yorumla Soran +1 yıl 😃 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şükür o kadar düşmedim henüz. d 2 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aklimin ucundan bile gecmezdi. Hayir :d 2 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaşamayan bir şeyle ne olabilir ki aramda? 🙄 1 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İnsanlarla yaşıcama yapay zekala yaşarım daha iyi 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. yohhh hagmmmnaaa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır yaşamam
Bu konuya sahip bi film vardı. O geldi aklıma. Çok ütopik ve korkunç olurdu. Öyle bir şey mümkün değil bu yüzden.
Gelecekte Aşkın Nasıl Bir Değişime Uğrayacağını Başarılı Bir Şekilde Gösteren Bir Film: Her ↗
Evet bu 🤝
İnsanlara aşık olacağıma yapay zekaya aşık olurum daha iyi
İşte aradığım cevap, helal.
😅
😂😂😂bazen telefonumdaki sistem ile sohpet ederim ama aşk değil zatende duygular konusunda o kadar gelişmedi 😒😒😒😒
gerçek olmayan şeyler arıyorsanız zaten hayal de kurabilirsiniz senaryo da yazabilirsiniz bir yazılıma gerek yok
Aklımı peynir ekmek ile yemedim çok şükür.. 🤣 Bunu yapan var mı çok merak ettim doğrusu.. 😅
Tamamen ruhsal bir durum. Piskolojik duruma kadar gider. Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Gerçek aşkı yaşayamıyorum ben daha ne yapayım zekası 😅😅
Mesela sen yaşarmısın o aşkı yapay ile
Evet. Gerçek zekadan ne hayır gördük ki.
Sevenler kavuşsun o zaman
Asla bebeğimi aldatamam
Et lazım ya mıncıklamadan yapamıyorum ben.
Bu arada bu konuda bir film vardı çok iyi cidden.
Gelecekte Aşkın Nasıl Bir Değişime Uğrayacağını Başarılı Bir Şekilde Gösteren Bir Film: Her ↗
Sen filmi yaşamışsın resmen. 😂
Bu filmi KS'dan bir kızla izlemiştim. Beni ateistim dedim diye engelledi en son sjsj
😃
Düşüncesi içine bile girmem
Şükür o kadar düşmedim henüz. d
Aklimin ucundan bile gecmezdi. Hayir :d
Hayır belki yararlanırım
Yaşamayan bir şeyle ne olabilir ki aramda? 🙄
Yok artık daha neler 😂😂
İnsanlarla yaşıcama yapay zekala yaşarım daha iyi
Gerçeği varken yapayım ne yapayım
Daha aklımı kaybetmedim.
Bu gidişle sonumuz böyle olacak
Yakındır o. Yapay zekalı insan da yaparlar