İnternet & Teknoloji Mükemmel ötesi Duvar kağıdım nasıl çok beğendim ben sizde ne var? Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Osayime bakın be 💪🏼 Mükemmel 💪🏼 Güzel 🫶🏻 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mükemmel ötesi Duvar kağıdım nasıl çok beğendim ben sizde ne var? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Osayi reportajinda nasil utandi ama 😂 cem gölbasinin yaninda cok dadluu duruyordu 1 3 Yorumla Nehir006 +1 yıl Kıyamam ona çok sirindi tadicimde manyak manyak siritiyordu be adam daha birkaç saat önce saldırıya uğradın orada durmuş gülüyor manyak😅 Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl 😂😂😂 ruh hastasi cidden. Mac icinde irfanin trabzon tribüne bakip gülüsüde efsane.Bu arada gizli hesapda kilo konusunu konustugun kisi benim ona göre haberin olsun😂🤗 Yorumla Nehir006 +1 yıl Gülüşüne kurban olurum onun Farkındayım zaten😅 Yorumla
Escobar59 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hem şurda bir şey söylemek istiyorum ben Galatasaraylıyım her ne kadar Galatasaray ile Fenerbahçe kavga etsede lig fenerbahçesiz bir hiçtir inşallah Fenerbahçe ligten çekilmez diz duruşunu kamuoyuna gösterir 1 0 Yorumla
Qeira Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Çok düzgün birisin ama fanatik olma bu kadar ahdjdjd 1 2 Yorumla Nehir006 +1 yıl Teşekkürler o kadar fanatik değilim ya canım derbiden derbiye işte 🤪 Yorumla Qeira +1 yıl Hahajajsjs tabi tabi tanımasak 😂😂 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzel, senin spor branşlarına ilgin var. 1 7 Yorumla Nehir006 +1 yıl Evet var Yorumla Fth1998 +1 yıl Buz hokeyi maçlarını izliyor musun? Yorumla Nehir006 +1 yıl Birkaç defa izlemiştim çok izlemedim o dalı Yorumla Fth1998 +1 yıl Formula araba yarışları, Nba maçları izlemesi keyifli oluyor. Yorumla Nehir006 +1 yıl Ahaha formula arada bakıyorum yakışıklılar var orada Basketbolda zaten takip ediyorum ama genelde Fenerbahçe bekoyu NBA çok izlemem Yorumla Fth1998 +1 yıl Formulada çıkan o sesler acayip zevkli oluyor, Nba'da hızlı oynuyorlar, seyir zevki veriyor, anlatımlar çok keyifli oluyor Yorumla Nehir006 +1 yıl Öyle öyle keyifli oluyor ama hepsini birden takip etmek zor oluyor malesef🥲 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl Adamin gtune mi halleniyon tovbe tovbe 0 2 Yorumla Nehir006 +1 yıl Sen deyince fark ettim harbi güzel gt Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Djdnsnenenneejejejeje nigga gotu Yorumla
birZamanlaaaR Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Maçı çok seviyorsun herhalde 0 6 Yorumla Nehir006 +1 yıl Bayılırım Yorumla birZamanlaaaR +1 yıl 🙂 her maçı izliyorsun Yorumla Nehir006 +1 yıl Yess Yorumla birZamanlaaaR +1 yıl mesaj kapalı 🙁 Yorumla Nehir006 +1 yıl Doğrudur Yorumla birZamanlaaaR +1 yıl tamam Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normal
Osayi reportajinda nasil utandi ama 😂 cem gölbasinin yaninda cok dadluu duruyordu
Kıyamam ona çok sirindi tadicimde manyak manyak siritiyordu be adam daha birkaç saat önce saldırıya uğradın orada durmuş gülüyor manyak😅
😂😂😂 ruh hastasi cidden. Mac icinde irfanin trabzon tribüne bakip gülüsüde efsane.
Bu arada gizli hesapda kilo konusunu konustugun kisi benim ona göre haberin olsun😂🤗
Gülüşüne kurban olurum onun
Farkındayım zaten😅
Hem şurda bir şey söylemek istiyorum ben Galatasaraylıyım her ne kadar Galatasaray ile Fenerbahçe kavga etsede lig fenerbahçesiz bir hiçtir inşallah Fenerbahçe ligten çekilmez diz duruşunu kamuoyuna gösterir
Çok düzgün birisin ama fanatik olma bu kadar ahdjdjd
Teşekkürler o kadar fanatik değilim ya canım derbiden derbiye işte 🤪
Hahajajsjs tabi tabi tanımasak 😂😂
Güzel, senin spor branşlarına ilgin var.
Evet var
Buz hokeyi maçlarını izliyor musun?
Birkaç defa izlemiştim çok izlemedim o dalı
Formula araba yarışları, Nba maçları izlemesi keyifli oluyor.
Ahaha formula arada bakıyorum yakışıklılar var orada
Basketbolda zaten takip ediyorum ama genelde Fenerbahçe bekoyu NBA çok izlemem
Formulada çıkan o sesler acayip zevkli oluyor, Nba'da hızlı oynuyorlar, seyir zevki veriyor, anlatımlar çok keyifli oluyor
Öyle öyle keyifli oluyor ama hepsini birden takip etmek zor oluyor malesef🥲
Vision board kullanıyorum bu yıl.
Adamin gtune mi halleniyon tovbe tovbe
Sen deyince fark ettim harbi güzel gt
Djdnsnenenneejejejeje nigga gotu
Maçı çok seviyorsun herhalde
Bayılırım
🙂 her maçı izliyorsun
Yess
mesaj kapalı 🙁
Doğrudur
tamam