İnternet & Teknoloji Sitede Bilgsayar ya da yazılımcı var mı ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor var mı yazılımcı bilgisayarci Güncellemeler+1 yıl Halledebilecek sevgili olacağım Sitede Bilgsayar ya da yazılımcı var mı ? Cevapla Bilgisayar Soruları Yazılım Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilgisayarcı dediğin donanım ve yazılım olarak bilgisayardan iyi anlarım ama yazılımcı değilim. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Olur konuşalım gizliden çık eklim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi. Yorumla Soran +1 yıl Mesaj yazamıyorum yaz bana Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yazılımcıyım, konu ne 1 5 Yorumla Soran +1 yıl iPhone telefonu sıfırladım fotolar gitti Yorumla rmznonur +1 yıl iCloud a yedekliyor muydun? Yorumla Soran +1 yıl Evez Yorumla rmznonur +1 yıl Ayarlar - apple kimliği - iCloud - iCloud yedekleme açık mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet açık Yorumla
yargıratör Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben bilgisayarım 1 6 Yorumla Soran +1 yıl iPhone telefonda silinen fotoları bulabilir misin Yorumla yargıratör +1 yıl İphone de tamamen silinme yoktur Yorumla Soran +1 yıl Bulabilir misin peki Yorumla yargıratör +1 yıl Bulabilirim de Yorumla yargıratör +1 yıl Telefonunu pcye baglamamiz gerek Yorumla Soran +1 yıl Ben bilgisayarım sksjjsjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilgisayarcı dediğin donanım ve yazılım olarak bilgisayardan iyi anlarım ama yazılımcı değilim.
Olur konuşalım gizliden çık eklim
Tabi.
Mesaj yazamıyorum yaz bana
Yazılımcıyım, konu ne
iPhone telefonu sıfırladım fotolar gitti
iCloud a yedekliyor muydun?
Evez
Ayarlar - apple kimliği - iCloud - iCloud yedekleme açık mı?
Evet açık
Ben bilgisayarım
iPhone telefonda silinen fotoları bulabilir misin
İphone de tamamen silinme yoktur
Bulabilir misin peki
Bulabilirim de
Telefonunu pcye baglamamiz gerek
Ben bilgisayarım sksjjsjsjs