Twitter'da yaşadığım bir durum. Küfürlü tweeti sildi karşıdaki kişi ama ss i aldım. Şikayetçi olursam süreç nasil işler? Ne yapmam gerekiyor? Çok yorulur muyum? Şikayet sonucunda ne olur?
Cimer vb üzerinden oluyor mu peki? Öyle yapanları duydum da. Hem açıkçası maddi tazminat da almak istiyorum. Sonuçta tahrik olmadan durup dururken yazdı öyle. Alir miyim? Çok soruyorum, kusura bakma abi.
Yok önemli değil. Cimer adalet bakanlığına gönderir şikayetini, sonra seni ararlar şikayetçi iseniz savcılığa gelin diye. Ben SMS dolandırıcısı birini Cimere şikayet ettim, 1 ay sonra Emniyetten polis aradı. Şikayetçiyseniz gelin diye, ben de uğraşmamak için yok dedim, gitmedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hesap fakeyse zor bulunur.
Fake değil. Kendi ismiyle, onaylı bir hesap. Feci ayar olduğum biri, bazen profiline girip yorum yazıyorum. Bunu yazdı.
Şikayetçi olursam ne elde ederim? Ugrassin istiyorum, efendi olsun bundan sonra.
Kendi hesabıysa tamamdır. Gidersin savcılığa şikayetçi olursun, hakaret davası açarsın.
Cimer vb üzerinden oluyor mu peki? Öyle yapanları duydum da.
Hem açıkçası maddi tazminat da almak istiyorum. Sonuçta tahrik olmadan durup dururken yazdı öyle. Alir miyim? Çok soruyorum, kusura bakma abi.
Yok önemli değil. Cimer adalet bakanlığına gönderir şikayetini, sonra seni ararlar şikayetçi iseniz savcılığa gelin diye.
Ben SMS dolandırıcısı birini Cimere şikayet ettim, 1 ay sonra Emniyetten polis aradı. Şikayetçiyseniz gelin diye, ben de uğraşmamak için yok dedim, gitmedim.
Anladim, çok teşekkür ederim
Rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!