Amele olarak kullanabileceğim her dediğimi itiraz etmeden yaptıracak yazılımcı arıyorum bu kişiyi nasıl bulabilirim?

php mysql bootstrap javascirpt bilmesi yeterli. seo bilmesine gerek yok ben ayarlıycam

Benim dediklerime itiraz etmeden yapıcak.

proje kapsamlı. parayı düşünmeyen risk alan adamı zengin ederim. kar ortagı olur.

kafamdaki proje web tabanlı bir şey. aynı yöne gidecek müşterileri yakalayıp taksicilere yönlendirme işi. hem taksinin işine gelecek hem müşteri ucuza taşınmış olacak. detay vermicem. Başarıyı etkileyecek işin stratejisini ince detaylar belirliyor sadece yüzeysel söyledim. bunu globale taşıycaz. böyle bi adamı nasıl bulurum? sermayem 5 krş param yok. yaparım diyeni zengin ederim paranın altında ezilir.

mümkünse oğlak hatta başak burcu olsun. çok işkolik detaycı oldukları için pes etmiyorlar hedeflerine kitleniyorlar.

Güncellemeler
+1 yıl
vizyonsuzlar cevap atmasın kafası basmıyor adamın herşeyi adam yapıcaksa sana niye ihtiyaç duysun diyor.
Amele olarak kullanabileceğim her dediğimi itiraz etmeden yaptıracak yazılımcı arıyorum bu kişiyi nasıl bulabilirim?