sizi her an görüyor olduğunu bilmek hoşunuza gider miydi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Göz bebeklerim büyürdü kala kalırdım öylece yanaklarım yanardı titrerdim ve gözlerime bakılınca çok etkisiz oluyorum kendime olan hakimiyetimi kaybediyorum hızlı konuşurdum ellerimi ellerimi yumrukla tutup sıkardım şaşkın şaşkın kalırdım yutkunurdum cevap veremezdim konussam nefes alırdım soluklanırdım ama savunma mekanizması olarak soğukkanlı olurdum tepkisiz mimiksiz bakınırdım çok utandıysam yanaklarım ellerim yanar ve gözlerimi oynatmadan donuk bakarım ve hızlı konuşurken istemsizce kendimi durduramazdım sesim kısılırdı normal konussam sesim incelirdi normal yüksek sesimle çıkmazdı kalbim kalp krizi gibi atardı eğer ben biri tarafından izleniliyorsam bana casussa farkettiysem heykel gibi kalırdım öylece ve hızlıca kacardım saklanırdım varlığımı kaybettirirdim onu gördüğüm an aktifse çıkıp kaçardım nasıl biri olduğunu merak ederdim merakımı dulduramam ben izlemeye başlardım ama umarım sakarlık yapıp devirip bu casusu düşmem cabuk ebeleniyorum ben maalesef bir tarafta cok profösör stalker casusuyum nefesimi bile duyamaz asla varlığımı hissedemez derisine sızsam dibinde olsam izlerim nasıl biri diye ama bu casus çok hızlı enerjikse hep ordan oraya herseye çok hızlı yapıyorsa kosarak dönerek ters psikolojik oyun yaparsa çabuk av olurum yakalar beni ama böyle beni hep izleyen casus olamaz kimsem yok bilen yok bana gelseler beni ezmek birisine satıp av yapmak kendi enerjileri için gelirler zaten olamaz kendi halinde yalnız kendimle olan insanım saklanırım hiçbir canlı beni göremez ve şükür beni izleyen casus yok🌙
Ya seni mutlu etmek için ilgilendiğin şeyleri izliyorsa her halinle seviyorsa korkmanı değil de rahat olmanı açık ve dürüst olmanı seni en ince detaylarına kadar bilmek ona göre bir hayat şekillendirmek ve düşündüğünden katbekat iyisini hazırlıyorsa
Ben mutsuzluguna bogarım onu kendimden korumak için kaçarım gölgesi olurum uzaktan izlerim iyimi saglıklı mı diye kendimde olmaya seviyorum
Ne olursa olsun seviyorum onu öyle çok seviyorum ki kelime bulamıyorum kelimeleri de bana veren o dur baktığım gözü de içtiğim suyu da aldığım verdiğim nefeside doğan güneşi ve gece şekil alan ayı meydana getiren o dur
Çok güzel
stalklanmaktan mı bahsediyorsunuz
yoksa yüz yüze hayran hayran bakılmasından mı
Her anının izlendiğini düşün şu an bu soruyu sorduğumu görmesi içtiğim su yürüdüğüm yollar her anının izlendiğini düşün
Hoşuma gitmezdi. İzlenmekten hoşlanmam. Bir masada otururken bile sürekli bana bakmasını istemem. Peki sen neden istiyorsun böyle bir şeyi ya da istiyor musun onu sorayım.
Ben zaten böyle bir şeyi yaşıyorum kalabalıkta bir birimize bakmayız sadece zamanı durdurduğumuzda
Gün için de bir defa baksam 1000 yıla bedel dilimizi açıp konuşmayın da
Onu ne telefonla ararım ne mesaj atarım
birbirinizi seviyorsunuz sanırım peki haberiniz var mı bundan yoksa sadece göz temasıyla mı anladın
Daha önce biriyle kalbten konuştun mu?
Göze ve telefona gerek kalmadan
Bir insanın ne düşündüğünü yüzüne bakınca hemen anlarım. Romantik ilişkilerde ise kalpten konuştugumu sandım diyelim. Onun bana hisleri var sanmıştım ama yokmuş.
O kim
Sanki tanıyorsun senin de sorduğun soruya bak. Sana benden bir kardeş nasihati. Bakışlara aldanma. Gelip seninle konusmadıktan sonra bir anlamı yok. Sen de aynısını yapıyorsan sana da söylüyorum onunla gidip konuşmadıktan sonra bir anlamı yok. Kendi kafanda kurma bir şeyleri seven her türlü gider konuşur.
Bu öyle bir tür bir sevgi değil beni o giydirir o yedirir o içirir yağmuru da yağdıran o dur
Sen Allahtan bahsediyorsun bir insandan değil
Evet 😞 Bir kaç kişi dışında bilen yok çıkıp söylemek istiyorum insanlara ama ben de senin gibiyim kendimi övmek peşinde değilim bunu ona da söyledim beni bırak böyle yaşayayım insanların arasında insan gibi kimseler bilmesin ama ben onun kadar sabırlı değilim
yanlış soruya yorum yazdın herhalde bu ne biçim cevap
Diyelim bugün evden kırmızı bir elbiseyle çıktın karşında onun da kırmızı elbise giydiğini görsen dikkatini çeker mi aynı renk çorap elbise ve bir gün değil her gün
kimden bahsediyorsun
Bu son yazdığım olsun ben onu seviyorum o da beni ne ben parayı severim ne o ne dalmak isterim sarhoşluğa dalar gibi gözlerinin ne etkilemektir amacım tek istediğim sırt sırta vermek anılmak seninle senin dilinle kimseler bilmese de olur tanımasa da sakla beni ha kalbin de ha cebin de giydiğin terlik bastığın toprak olayım beni şımartma bencil de yapma beni sevdiğini söylemene gerek yok sessizliğin beni ne öldürüyor ne de diriltiyor tam olmak istediğim şey ne varım ne yokum
hicbir sey anlamadım senden
Öyle bir şey ki anlatmak istiyorum ama dolaylı olarak kısaca aşk bu dikenli yollarla döşüyorum ki bir değeri olsun
Yok hoşuma gitmez