İnternet & Teknoloji Inernetten dimi blgi öğrenmek ne kadar güvenli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar malumunuz kafamızı karıştıran bir sürü site var dini konuda internette. Bunlarin içinde guvenilir olan hangileri Güncellemeler+1 yıl Başlığı hatalı yazmışım dini olacak arkadaşlar. Inernetten dimi blgi öğrenmek ne kadar güvenli? Cevapla İnternet Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
elactobacillus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri güvenilir değil bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. İlmihal yetersiz geliyor. Sitelere bakıyorum hep farklı cevaplar. Kafam allak bullak oldu. Yorumla elactobacillus +1 yıl Soru nedir peki Yorumla Soran +1 yıl Belli bir soru değil genel olarak sorularım var ama cevaplar birinde farklı diğerinde farklı. Belli bir siteye soruları sorduğumda bir cevap mantıklı diğer soruya verilen cevap garip. Yorumla elactobacillus +1 yıl İnsan diyanetin sitesine bile güvenemz olmuş haklısın bu dertten ben de müzdaribim Yorumla
zaferpartilitürkcu Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl onedio. com çok güzel bir site çok beyneiyorum 0 2 Yorumla zaferpartilitürkcu +1 yıl Birde eski sözlük var oda güzel onuda beeniyorum Yorumla Soran +1 yıl Dini soru olarak mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbiri güvenilir değil bence
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. İlmihal yetersiz geliyor. Sitelere bakıyorum hep farklı cevaplar. Kafam allak bullak oldu.
Soru nedir peki
Belli bir soru değil genel olarak sorularım var ama cevaplar birinde farklı diğerinde farklı. Belli bir siteye soruları sorduğumda bir cevap mantıklı diğer soruya verilen cevap garip.
İnsan diyanetin sitesine bile güvenemz olmuş haklısın bu dertten ben de müzdaribim
onedio. com çok güzel bir site çok beyneiyorum
Birde eski sözlük var oda güzel onuda beeniyorum
Dini soru olarak mı