Paranı illa değerlendirmek istiyorsan bir bilgisayar ya da telefon mu almalısın sence? Eğer ihtiyacın varsa elbette al ama paranı değerlendirmek içinse hiç bu işlere girme bence. Çünkü şu an 40 bin TL verip alacaksın ama satmak istediğinde daha bir sürü yeni model telefon, bilgisayar çıkmış olacak (piyasadan düşmemek için ufak bir özellikle yeni model üretiliyor dolayısıyla özellik yönünden bir şey fark etmese de model açısından fark olduğu için maddi olarak ileriye dönük fazla değer kazanmıyor) . Kısaca paranı değerlendirmek gibi bir amacın varsa altın ya da dolar yaptırmanı tavsiye ediyorum. 6 ay, bir yıl sonra daha fazla kar yapacağını düşünüyorum. Elbette tercih senin..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaşım küçük heveslendim bende yaşıtlarım alırken altını ailem yaptırıyor bana zaten ama yorumun için teşekkür ederim😘💕
Yaşın küçükse ve yaşıtlarından hevesleniyorsan kesinlikle telefon almalısın. Ben yatırım olarak değerlendireceksin diye düşündüm. iPhone 13 güzel bir tercih olacaktır
Gerçekten hiçbir telefona bu kadar para vermeye değmez. Yazık değil mi canına, yaz boyu afedersin k. pek gibi çalışacaksın maliyeti 10 dolar olan bir telefona bu kadar uçuk bir meblağ veresin?