Telefon süper öncelikle fakat bu para verilir mi sizce? Lanet olsun ki 1 sene önce bu telefon 19 bin liraydı.

Aldığın senindir al gitsin
Bir telefona o kadar para verilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Telefon süper öncelikle fakat bu para verilir mi sizce? Lanet olsun ki 1 sene önce bu telefon 19 bin liraydı.

Günümüzde teknoloji pazarında birçok akıllı telefon seçeneği bulunuyor ve bunlardan biri de Apple'ın son lansmanında tanıttığı iPhone 13. Bu yeni model, birçok heyecan verici özelliğe sahip olsa da, herkes için uygun bir fiyat etiketiyle gelmiyor. İşte neden iPhone 13'e 37,000 lira verilmeyeceği hakkında bazı düşünceler:
1. **Fiyat Etiketi**: iPhone 13, yüksek fiyatlı bir cihazdır ve pek çok insan için bütçeyi zorlayabilir. 37,000 lira gibi bir miktar, birçok insan için oldukça yüksek bir rakamı temsil eder. Bu nedenle, pek çok kişi bu kadar yüksek bir fiyat ödemeyi tercih etmeyebilir.
2. **Alternatifler Var**: Teknoloji dünyasında rekabet arttıkça, daha uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli akıllı telefon seçenekleri ortaya çıkıyor. Diğer üreticilerin akıllı telefonları da benzer özelliklere sahip olabilir ve daha uygun fiyatlarla sunulabilir.
3. **Gelecek Modeller**: Teknoloji hızla ilerliyor ve her yıl yeni iPhone modelleri piyasaya sürülüyor. Mevcut modelin yanı sıra gelecekteki modellerde daha iyi özellikler ve fiyatlar olabilir. Bu nedenle, biraz daha beklemek, daha iyi bir teklif bulmanıza yardımcı olabilir.
4. **Kişisel Öncelikler**: Herkesin ihtiyaçları ve tercihleri farklıdır. Bazı insanlar için yüksek fiyatlı bir telefon gerekli olabilir, ancak diğerleri daha uygun fiyatlı bir seçenekle mutlu olabilir. Kendi ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir telefon seçmek, daha mantıklı bir seçenek olabilir.
Sonuç olarak, iPhone 13 gibi yüksek fiyatlı bir akıllı telefon, herkes için uygun olmayabilir. Farklı bütçelere ve tercihlere sahip olan insanlar için alternatifler her zaman mevcuttur ve bir akıllı telefon satın alırken dikkatli bir şekilde düşünmek önemlidir. Her zaman en son modeli almak zorunda olmadığınızı ve bütçenizi aşan bir cihaza para vermek zorunda olmadığınızı unutmayın.
Verilmez aslanım vermemelisin. Popüler kültüre kanma. Paranı ve kendinide harcatma. 1 hafta önce Meşhur sarı sayfadan 3.700₺`e 2. el kurumsal firmalarda kullanılmış; 32GB DDR3 Ram, i7 işlemci, 500Gb SSD bilgisayar aldım (Sıfırdan maliyeti hesaplandı 25.000₺.) sen 37.000₺ verilir mi bu telefona diyorsun. Sen ve paran daha iyilerini hakediyor.
Vermem bende iphone kullanıyorum ama bu fiyat çok saçma bir fiyat dolar düşmeyecekse iphoneda kalmayı da düşünmüyorum seneye belki samsung s23 ultra s24 e geçerim s24 çıktı mı bilmiyorum gerçi
Cevap
18Cevap
Ben olsam vermem iphone ye Android kullanıcısıyım samsung s23 plus alırım oda pahalı ama alırdım param olsaydı
bir telefona o kadar para verilirde o telefona vermek için teknoloji cahili olmak gerekir. s23 çok daha iyi bütün özellikleri ve 10k daha ucuz
S23 bir yıl sonra değerini en az yarı oranda kaybederken iPhone katılıyor yalnız..
Katılıyorum zaten ozlellik konusunds Samsung ve Xiaomi daha üstün ama iPhone isim yapmış bir kere değerini oturtmuş zaten çoğu kişi yıllar geçse bile zarar etmediği için tercih ediyor bende dahil. Birde iOS daha stabil, kaliteli bir işletim sistemi.
O kadar para verilmez 15 bin liralık telefonda ihtiyaç görüyor sonuçta
Bence verilmez biriktirip iphone 15 alsan daha iyi gibi
Ben vermem diyecem ama millete yurt dışı cihaz satıp kendim 15500 e kvklı İPhone 11 almıştım 😃😃
Ama şunu diyim paran çoksa ve o para gözüne gelmeyecekse verilir ama kendini borca sokup alacaksan verilmez.
illahki iphone olacaksa 11 proyu al arada fark yok herşeyiyle aynı
iPhone olsun isterse 200 bn olsun imkanın varsa al kanka
Madem o kadar para vereceksin ve iPhone alacaksın üstüne 20-30 bin daha ekle iPhone 15 al bari
1 sene önce halka arzlara 19bin TL yatırsaydın şu an o paran ortalama olarak 110-120bin TL bandındaydı.
Alt tarafı bir telefon yani şöyle düşün o telefonu almak için ne kadar çalışman gerekiyor eğer mantıklıysa cevabın ona göre al veya alma
Samsung
Ben 13 kullanıyorum 15 lirayken almıştım da 37 etmez hiç gerek yok 11 al onun yerine
Verilir ben iphonun her modelini aldım 15 i de aldım değer bence
Varsa verilir. Çünkü gerçekten mükemmel bir telefon
Verenin aklına ediyim
Şahsen ben vermem sakarım düşürür kırarım
Bir telefona o kadar vermem..
Ben vermezdim 13 alacağıma 14 alırım daha iyi
Ayfona karşıyım bu fiyatlarda 😂
Kalite her zaman pahadan geçer kesinlikle verilir
Bir telefona o kadar verilmez
Paran varsa verilir yoksa verilmez