Angelina Jolie yanına gelmek istiyorum dese tabiki cicegemmm bocegemm deyip para gönderecek tek yürümediği damacana kalmış hasan'lar var

Angelina Jolie yanına gelmek istiyorum dese tabiki cicegemmm bocegemm deyip para gönderecek tek yürümediği damacana kalmış hasan'lar var
Biri çocukluk arkadaşımın facebook hesabını çalmış. Acil nakite sıkıştığı için Garanti Bankasındaki bilmemne hesabına para aktarmamı istedi. Anne - babası Yapı Kredi'den mi ne emekli, kendisi Akbank'ta çalışıyor ama Garanti'ye bir de çok tuhaf bir işlemle acil para göndermemi istiyor sjsjsjsjsj. Eş dost tanıdık kim varsa hepsine haber verdim, şikayet ettik hesabı. Neyseki kimse yutmamış dolandırıcılıklarını.
Sosyal medya ya da telefonla isteyen olmadı ama direkt istiyor bizim bir çalışan... Bir, iki verdim sonra abi kusura bakma benim durumlar bu ara sıkışık deyip savdım başımdan.. ama yüzsüz insan herkese aynı numarayı yapıp unutturduğunu sanıp tekrar tekrar geliyor..
Hayır hiç isteyen olmadı bu arada amca fotoğrafta çok karizmatik çıkmışsın 👌🏼🤞🏼
Sağol yigenim
Bu sitede çok istendi..
Hatta bir tane fenomen kız var burada, ücretli seans yapan birisi. Makul bir fiyata fotoğraf ve video atabileceğini söyledi 😄
Cevap
9Cevap
İsteyen olursa engel atıyorum
Çok merak ettim bu Hasan gerçekten o İlyas Tekir adına olan hesaba para attı mı? İnşallah dolandırıldığını düşünüp atmamazlık yapmamıştır çünkü o İlyas Angelina' nın amcaoğlu 😂😂😂
Angelina benle görülmek isterse benim onun yanına gidebilmem için onun bana para yollaması lazım ki zaten 😂😂
Bir kere biri abla ne olur borç para ver diye yalvardı hemde baya uzun bir sğre sjxjsjd
Para tatil iş teklifinde bulunanlar çok oluyor.. para isteyen hiç olmadı
Bende bir yetenek var, borç isteyenden üstüne para alıyorum.
Değişik türlerde olmuştur ama sonrası yoktu tabi
Olmadı şu ana kadar, kayıt dışı numaralara cevap vermem genelde
İstenmedi
Düşmem de böyle âsâlak şeylere
Çok istendi. Engelleyip geçiyorum 😅
Hayır istenmedi
Hayir ama bende istemedim
Para , fantezi, cinsel ilişki, bdsm her şey
Hayır istemedim kimse
çok defa
hayır
Dm kutum kapalı her yerde