Çalındı ise nasıl kurtardınız?

Çalındı ise nasıl kurtardınız?

1 2 defa çalındı çocukken bir ara hatırlıyorum İnternette sürem bitmişti galiba Facebook açık kalmıştı bir kaç zibidi girip kadın vajinasını profil resmi yapmışlar okula gittim arkadaşlarım hepsi bana gülüyordu hocalarım bile görmüştü gidip bir arkadaştan 50 kuruş borç aldım gidim yarım saat oturdum o resmi sildim vallahi o gün bugün kullanmıyorum ne kendi fotomu atıyorum nede bir şeyler paylaşıyorum insanlar af edersin ama çok srefsiz.
Cevap
13Cevap
İnstagram vr Facebook hesaplarım çalındı. Mail atıp yardım istedim, fotoğraflı doğrulama yapıp verdiler.
Hayır, öyle bisey yaşamadım hiç. Zaten kendi hesabımı doğru dürüst kullanamıyorum, bi de çalınsa geçmiş olsun artık 😂😂
Hayır çalınmadı. Ben hatalı giriş yapıp kapattım, giden fotoğraflar anılara içim yandı
Evet çalındı. Aynı gece geri aldım. Sonra nefret edip hepsini kapattım
Hayır hiçbir şekilde ve doğduğumdan beri hiçbir sosyal medya hesabım çalınmadı ve çalamazlar öyle
Bunu kızlar soruyor'da süper soru seçmeleri lazım. 😉 Sanırım hiç çalınmadı 🤷🏻♀️
Instagram hesabım adına çok uğraşıldı... Lakin başaramadılar.
benim değil ama arkadaşın hesabı calındı geri aldım 3 gün flan sürmüştür belki fazla sürmedi
Hiç olmadı.. Aktif değilim pek, ondan sanırım..
Kurtaramadım bir şey paylaşmam zaten de çalsalar da şikayet ederim gerekli yerlere.
Çalınmadı da ben çaldım 😅
benim eski hesaba giremiyorum yardım edermisin
Sadece kullanıcı adını biliyom
Hayır o çapta biri değilim
benim hesabımı çalacak hacer aha doğmadı
Çalınmadı kim napçak benim pohlu hesabımı dksjsj
Çalındı gmailden ve mailden kurtardim
Çalınmadı
Hayır
Hayır yok
Evet bir kere
Hiç çalınmadı