İnternet & Teknoloji Arkadaşlar şunları ben mi yapmış oluyorum? Ve karşı tarafa bu durumda bildirim gidiyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yardım Arkadaşlar şunları ben mi yapmış oluyorum? Ve karşı tarafa bu durumda bildirim gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. Evet karşı tarafa bildirim gider. Süreli modu açmışsınız. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Size eski flörtten böyle bildirim gelse bilerek yaptığını düşünür müsünüz Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dostum orada neyin ne olduğu yazıyor zaten. Karşı tarafa neyin bildirimi gidecek :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Babama bilerek yaptım bildirim gitti Yorumla Soran +1 yıl Babamdan kendime yaptım bildirim gelmedi Yorumla Soran +1 yıl Karşımdaki eski flört , kendimi hatırlatmak için bildirim gönderiyor gibi oldu diye tedirgin oldum Yorumla Jagras +1 yıl Yok tedirgin olma. Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Jagras +1 yıl Bildirim gitmiyor Yorumla Soran +1 yıl Babamla denedim aynısını babama gitt ama Yorumla Jagras +1 yıl Ne bildirimi gitti Yorumla
emints10 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Evet sen yaptın ve bildirim gidiyor. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Size eski flörtten böyle bildirim gelse bilerek yaptığını düşünür müsünüz Yorumla emints10 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Yandım desene Yorumla emints10 +1 yıl Niye 😂 Yorumla Soran +1 yıl Adım atmıyor baksana Yorumla emints10 +1 yıl 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet karşı tarafa bildirim gider. Süreli modu açmışsınız.
Size eski flörtten böyle bildirim gelse bilerek yaptığını düşünür müsünüz
Dostum orada neyin ne olduğu yazıyor zaten. Karşı tarafa neyin bildirimi gidecek :D
Babama bilerek yaptım bildirim gitti
Babamdan kendime yaptım bildirim gelmedi
Karşımdaki eski flört , kendimi hatırlatmak için bildirim gönderiyor gibi oldu diye tedirgin oldum
Yok tedirgin olma.
Niye
Bildirim gitmiyor
Babamla denedim aynısını babama gitt ama
Ne bildirimi gitti
Evet sen yaptın ve bildirim gidiyor.
Size eski flörtten böyle bildirim gelse bilerek yaptığını düşünür müsünüz
Evet
Yandım desene
Niye 😂
Adım atmıyor baksana
😂