Özellikle siyasi partilerin para karşılığı çığırtkanlığını yapan tipler için sosyal medyada geniş çaplı bir engelleme kampanyası devam ediyor. Bu sayede troll'lerin alabildiği etkileşim düşüyor ve bu da gelirlerinin azalmasına neden oluyor. Bir çoğu kudurmuş durumda ne yapacaklarını şaşırmış halde beni destekleyin, takip edin, takip ettirin diye ağlıyorlar. Sizde bu kampanyaya destek oluyor musunuz ve troll'leri engelliyor musunuz?
Evet, engelleyip daha temiz sosyal medya ortamı için uğraşıyorum
Hayır, troll destekçisiyim, eğlenceme bakarım, üstümden para kazanması umurumda değil.
Kalbimi kırıyorum ama ayp ediyorsun sorun evliseyen seni ben seni kötülemeyeceğim asla merak etme zatne evli olduğun için sorular soracağım abazan değilim sana o tür sorular sormam fazla abartmw
Kendini neden bu kadar nimmetten zannediyorsun senki tek Kadın kalmış gibi kimsenin sana yıkışık yapışkan olduğu yok sen kendini kezban rölününe oynuyorsun ne yaptığını bilmiyorsun sana o halktan o toplumdan olmadığı daha kaç defa anlatacağım ne desem boş sen mahkum kısıtlayanmaya tabisin sana saygı göstermek zorunda değilim çünkü boş yapıyorsun saygı maygı bi durumluk yok sen bu kafayla oo
Ben artık sana bir şey demiyorum ama ne desem anlamayacaksın korkaklık başa bela ne desem faydasız bir şey yaptığım yok artık çocuk mu ben 30 yaşındayım ne çocuğu tipik kapalı bi din kafasıyla yaşayan birisin değil mi yazık sana insan kendini bu kadar tabular mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bilgim yok bu konuda
Onları görüp kendimi daha da sevdiğim için o akıma katılmadım
Sosyal medyada çok fazla zaman geçirmiyorum. Birilerini engellemek için zamanımı harcayanam
Bir ara o elinde mikrofonla gezen ekonom i soran tipler vardı ben göremiyorum onları herhalde artık onları da fişini çektiler
Engellemek isterim.
Denk geldiğinde basıyorum engeli
Yok ben ilk defa duyuyorum.
Aktif kullanmıyorum zaten sosyal medyayı
İyi ki sosyal medya kullanmıyorum
İlk defa duydum.
Sen türbanlı mısın merak ettim seni
Türbansızım.
Anladım evli misin kötü niyetim yok yanlış anlama
Sorumla ne ilgisi var? Gereksiz bir muhabbet, uzatmanın da anlamı yok.
Halka açık konuşamıyorsun kötüler diye peki yaş kaç sadece senle konuşmak istemiştim bir şey soracaktım sen konuşmak istemiyorsun
Beni dinlemeden etmeden direk kaçıp gereksiz muhabbet demen komik cidden o bildiğin toplumdan değilim Kadın düşmanı yobaz değilim istersen kutucuktaaa konuşalımmm ettmm tkpppp
İlgilenmiyorum ve kimseyle mesajlaşmıyorum.
Kalbimi kırıyorum ama ayp ediyorsun sorun evliseyen seni ben seni kötülemeyeceğim asla merak etme zatne evli olduğun için sorular soracağım abazan değilim sana o tür sorular sormam fazla abartmw
Yılışıklığı ve yapışkanlığı kes lütfen. İlgilenmiyorum yahu, saygı göstereceksin.
Kendini neden bu kadar nimmetten zannediyorsun senki tek Kadın kalmış gibi kimsenin sana yıkışık yapışkan olduğu yok sen kendini kezban rölününe oynuyorsun ne yaptığını bilmiyorsun sana o halktan o toplumdan olmadığı daha kaç defa anlatacağım ne desem boş sen mahkum kısıtlayanmaya tabisin sana saygı göstermek zorunda değilim çünkü boş yapıyorsun saygı maygı bi durumluk yok sen bu kafayla oo
Boşa çektiğin kürekleri alıp başka bir iskeleye yanaşmaya çalış çocuğum, yeter amma uzattın be. İkile hadi.
Ben artık sana bir şey demiyorum ama ne desem anlamayacaksın korkaklık başa bela ne desem faydasız bir şey yaptığım yok artık çocuk mu ben 30 yaşındayım ne çocuğu tipik kapalı bi din kafasıyla yaşayan birisin değil mi yazık sana insan kendini bu kadar tabular mı
Yok almayayım