Hala öyle düsünyor ola bilir... yani demek istediğim insan hep bisey düsüne bilir önemli olan kendimize hakim olmamiz ve kendimizi bilmemiz. Allah doğrular nasip eylesin. Olan olmuş... hayirlisi
Şuradan ulaşabilirsiniz. Kafanıza takılan ve hatalı olduğumu düşündüğünüz bir sözümü görürseniz, sorgulamak için lütfen dönüş yapınız. Zira oradaki ifadelerim özet niteliğinde olup, altını anlayabileceğiniz şekilde dolduracak donanıma sahibim. twitter.com/.../1766485002475172108
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iyi olmus
Bilmiyorum aslinda illa cevap gereklimi hersey değermi
Değmez tabi. Ancak bu durumda zafer kazandığını zannedecekti.
Hala öyle düsünyor ola bilir... yani demek istediğim insan hep bisey düsüne bilir önemli olan kendimize hakim olmamiz ve kendimizi bilmemiz. Allah doğrular nasip eylesin. Olan olmuş... hayirlisi
Amin
Yani ne desem bilemedim ben hwhahxhsgxnahztahzannqhx
Söyle bişeyler işte :D
Sağlam kapak😉😉👍🏻
Ayıp bence
Kim ayıp etmiş :D
Sen
Neden?
Sence
Masaya gğtünü yatıran bir kadına, ağzınla gğtün aynı dediğim için kabalık ettiğimi düşünüyorsunuz.
Konunun başı yok yalnız ben gördüğüme söylüyorum
Şuradan ulaşabilirsiniz. Kafanıza takılan ve hatalı olduğumu düşündüğünüz bir sözümü görürseniz, sorgulamak için lütfen dönüş yapınız. Zira oradaki ifadelerim özet niteliğinde olup, altını anlayabileceğiniz şekilde dolduracak donanıma sahibim.
twitter.com/.../1766485002475172108
değişik
Hak etti ama.