Nasıl olmuş kolajım? 🤪🤩🥳
(Alttaki görseli baz alarak yapmadım örnek olarak koydum buraya)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl olmuş kolajım? 🤪🤩🥳
(Alttaki görseli baz alarak yapmadım örnek olarak koydum buraya)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Harika olmuş :)
Teşekkür ederim 😇🙏
Güzel başarılı
https://voca.ro/151LbRyIzWbP
Çok teşekkür ederim, haklisin😇
Çok tatlış bir şey olmuş eline emeğine sağlık
😍😍😍 Çok teşekkür ederim 😇
Çok Güzel Olmuş Tabikide Ellerine Sağlık
teşekkür ederim🙏😇
Rica Ederim 😇 Hanım Efendi
Alttakini, üsttekinden kopya çekmişler
Yaaaa 😇 süpersin çok teşekkür ederim🙏
Güzel olanın her zaman hakkını veririm, ne demek rica ederim 😇
Paçalı Yozgat tavuguma benziyor 😂😂
gülsemmi ağlasam mi bilemedim öyle bir yorum oldu ama teşekkür ederim😂
Gülmek istiyorsan mesaj atabilirsin ndnsbsbsbs bende teşekkür ederim
ahahhahahaha bak işte bu güldürdü 🤣 teşekkürler bayım ben ağlamayı tercih ediyorum.
Ağla kalbim ağla çalıyor bengüden şu an doktorlardan Suat kalbime yumruk atıp hayata döndürebilir ha da Instagramını verisen sen😂
Bu ne cesaret yiğidim bulama beni 🤣🤣 dm atmayan birinin sana Instagram vereceği fikrine nasıl ulaştın şaşırtıcı😆
Hayat italyan makarnası tortitotilla kadar mükemmel di ama bize hep Nuh'un Ankara yedirdiler😂 şansımızı denemekte mi suç
ahahahhahaha süper🤣 mizah on numara sevdim 😉 ama yinede fake hesap bile vermem🤣 Birde profilime aldanma ben senden büyüğüm ama seni şansın hiç yokmuş onu anladık 🤣🤣🤣
Erkeklerin olgun kadınların genç erkeklere olan ilgileri adına bir makale okumuştum bunu örnek alarak yolumuza devam edebiliriz şansım vardırda sende alternatif çoktur diye düşünüyorum:)))
Bu arada profiline inanmıyorum zaten Venedik sokaklarında bu pozu verip yazacağını sanmıyorum
Nasıl alternatif?
Yani şöyle öncelikleri olan birisidir öncelik vermek istediklerin vardır bide bana bakıp amaaaan Allah bilir kim diyip belki de geleceğinin fırsatını teptiğin durum olabilir neyse kafanı iyice karıştırdığıma göre biz konuşabiliriz diyorum 😂😂
Kendini, benim "geleceğimin fırsatı" gören biri yerine, beni "en büyük şansı" olarak gören birini tercih ederim😉
Kafamda soru işareti taşımayı sevmediğimi de belirteyim. Soru işareti bırakılan yerden hayır gelmez. Bu da benim kendi kendime uydurduğum ama gerekliliği olan felsefem
Ben işimi şansa bırakmam 🤪 görmüyorum hani meselaaa diyorum ego kasmadım yaniii
Felsefe yi bırakalım descartes yapsın ben sana Neşet Ertaş tan gülüşü gülden güzel armağan ediyorum 😄 metin Şentürk gibi görmeden sevdik ndnsnsns😂
ahahahahahah gel beraber mizah programı çekelim. Meşhur oluruz
Alişan la çağla Şikel örnek olabilir bizim için program bitince artan parayla düğün masrafları karşılanır malum devir ekonomi devri 😂😂😂
Bunca yıllık hayatımda böyle yürüyüş görmedim, böyle yürümeyi nereden öğrendin?🤣🤣 İyi hoş yanlış yoldan yürüyorsun sarhoşsun sanırım yolları karıştırdın 🤣
Allahım bütün tuşlara bastık yardım et 😂😂😂 napayım bir umut programın girişine ferhatlar ve küpekler giremez yazdırcam bu arada çok düşündüm 😂
Gel ne olursan yine gel Nuh'un Ankara 'dan kurtar bizi 😄
ahahahhahahahaha neyi düşündün ferhatlar ve küpekler giremezi mi?
Evet malum böyle benzetmeler böyle örnekler doğuruyor 😂
Ankaralımısın
Bi senin ismin isme bak tortimoti bide bize bak hsynyld msn kullancısı gibi yapmışım buna el atmalıyım yaralı_kalp_66@hotmail. com gibi durmuş resmen
Yozgat Dünya'nın beşiği 1402 Ankara Savaşı'nda Timurun bile varlığından haberinin olmadığı yer😂😂
Sen nerelisin
Bu dünyadan olamazsın çünkü çok güzelsin demem için işte bak demem için bir adım atabiliriz😂😂
İsmim ve iltifat için teşekkür ederim. Ama Ferhat dağları deler yine gelir stüdyo ne ki🤣 Küpek müpek de deme eniştene okutucam bunları 🤣
Hürrem Sultan bile böyle yıkmadı Osmanlıyı ben yakıyorum 🚬🚬🚬
🤣🤣 🙏
Pazar mesaisini düşünmeden yazmıştım oysa ki erkeklerde ağlar 🚬🚬 neyse çok duygusal oldu hünküreyim ciddiyetimi koruyayım🤨
Eğlenceli sohbet için teşekkür ederim.☺ İyi geceler diliyorum🙏
İyi geceler 🙏 bu şehir girdap gülüüğüüm tınınııııı
aaa güzel olmuş emeğine sağlık
Teşekkür ederim 😇🙏
yetenek abidesi masallah maşallah tütütü
başarılı
güzel ve hoş
Cok iyi
gayet iyi
Güzel görünüyor
İdare eder
güzel