Veya geç yanıt verilmesi

Diyalog bitirilme sebebidir
Mesaja geç yanıt verilmesi sorun değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Veya geç yanıt verilmesi

Bile isteye, durup dururken cevap vermeyip görüldü atana kendi iletişime geçene kadar bir şey yazmam çünkü sebebini kendi açıklamasını beklerim. Hayatımda kavgalı -küs olduğum kimse olmadığından böyle bir şeyi anlamam zor oluyor. He eğer mesajı erken görmemekse konu hiç sorun değil, anında cevap bekleyen benmerkezci biri değilim. Müsait olduğunda yazar karşıdaki kişi doğal olarak.
Çok güzel yazdınız
Şimdi şöyle izah etmek gerekirse, kadınlar sıradan erkeğin mesajına cevap yazmaz. Sıradan ( beta ) erkek nasıl olur?
1) Sürekli kadına mesaj atıp yıldıran erkek,
2. Sadece Merhaba veya nasılsın yazan erkek ,
3 İlk mesaj da övgüler dizen erkek gibi gibi..
4. Kadına hemen yanıt yazan erkek
5. Kadına uzun mesaj atan erkek. Kadına, kısa öz ve etkileyici mesaj yazmak lazım. Mesaj da fazla övgü olmayacak. Ortak bir nokta bulunup bu nokta üzerinden gidilmesi, öneriliyor.
Yani böyle mesaj atan erkeksen veya kadının sıradan olmayan alfa erkek sevgilisi varsa , kadın elbet sana dönmez.
Bu durumda, kadına etkili mesaj yazdın ve muhabbet gelişti diyelim. Peki kadına nasıl, çıkma teklifi bulunacak hamle yapabilirsin?
Şimdi Kadınlara çekici gelen erkekler ise, kadının mesajına geç cevap veren erkeklerdir. Çünkü Türk erkek nüfusunun ezici çoğunluğu ( beta ) olduğundan ve bunlar da sürekli kadınları mesajlarla yıldırdığından, doğal olarak; sıradan olmayan ve etkileyici
mesaj atan alfa erkekler dikkat çeker.
Daha sonra kadınlar, bu tür erkeklere yazmaya başlar ve erkek de halledici taarruza geçerek ; işi hemen buluşma noktasına getirir. Sonrası kadının, tercihine bağlı bir şey. Bu işler, böyle arkadaşlar. İnanın bana geç cevap veren ve çoğu zamanda cevap vermeyen bir kız arkadaşımda, aynısını yaptım, sonrasında bana dönmeye başladı. Ama kendisinden kaynaklı hatalar yüzünden engeli de basarak; erkekçe işi bitirdim. Zira beni, yedeğe almaya karar vermişti. Erkek adam da kimsenin, yedeği olmaz!! arkadaşlar.
Şunu belirtmemişim, erkeğin geç cevap vermesi kızı etkileyene kadar devam etmelidir. Etkiledikten sonra, ters tepiyor. Ancak geç cevap veren kadınla iletişim, derhal kesilmelidir
Sinir bozucu olduğu kadar karşındakinin sana verdiği değeri tartmak için mükemmel bir terazi işlevinde. Keyfiyetten kasıtlı sallamaz, umursamazca geç yazan insan kitap yazsın ya da başkasına yazsın bana değil, düşüncem bu şekilde 👍
Çok güzel dediniz
Yazilan mesaja cevap verilmemesi sebebi o anda önemli bir isi vardır ona adapte olmus olabilir hemen süpheci davranıp beni önemsemiyor edasina kapilmayin derim 👍
Cevap
12Cevap
Saatlerce yazmayan birisi size mesguldür yoksa vakti vardır onun da size musait degildir çok basit ve düz mantik altında bahane aramayın surekli surekli olan bir şeyse bariz bir şekilde umursamıyor sevmiyoru bırakın umursamıyor bile şutlayin gitsinn ghosting yapın görün sonucu😂
Her an telefon başında beklemek zorunda değil kimse. Eninde sonunda cevap geliyorsa sorun yok. Cok önemliyse ara söyle
Çok güzel
Herkesin modu farklı olabilir, belki o sıra modundan kaynaklanıyordur ya da meşguldür veya işleri üst üste biriktiyse. Bizim bilemediğimiz birçok sebebi olabileceği için ben direkt bir silsilede silip atmazdım😇
Süreklilik arz ediyorsa sinir bozucudur.
Arada oluyorsa işi vardır diye düşünüyorum
Himm, doğru
Yazdıgım mesaja yanıt verilmemesi hoşuma gitmez (gozunden kaçmıştır gormemistir o ayrı) , ama geç cevap verilmesini o kadar da sıkıntı yapmam , işi gücu vardir mesguldur bilemem. Sürekli yaparsa sıkıntı ama
Güzell söylediniz
Evet haklı sebebi olsa da en azından o an için bitirme sebebidir. Sonra konuşulur yine eğer haklı sebebi varsa. Haklı ve mantıklı bir sebebi yoksa ebediyen bitirilmelidir o diyalog.
eğer ki işi vs. varsa okeyim bitirmem fakat bunu sürekli tekrarliyorsa, bilerek yapıyordur.
Böyle hissedersem de o konuşmayı keserim
Sürekli olmadığında ve mazeretli bir şey yoksa bitmez ama geç ve kısa cevap veriyorsa zaten iletişim diye bir şey yoktur.
Mesajı gönderdiğim kişinin yoğunluğuna göre tepki gösterilebilir ya da tolere edilebilir.
Hayır sorun olmazdı
Müsait olmayabilir karşıdaki kişi
Ne kadar geç olduğuna ve karşıdakinin genel huyuna bağlı
En sinir olduğum şeydir ben hemen cevap veriyorsam işi yoksa oda cevap, vermeli
Sürekli geç cevap veriyorsa ya da hiç cevap vermediyse hayatımdan çıkarma sebebi ne yapıyorsa yapmaya devam etsin kendisi
Vaay çok net bi görüş
çok saçma bence diyalog bitme sebebi olmamalı.
Anlıyorum
Değildir belki işi var
Belki
evet bitirme sebebi olabilir
O derece
bir insanın kalbi sana ısınıyorsa mesaj atma zamanından anlayabilirsin değerini
Çok güzel söylediniz ya
Ne sebeple geç yazdığına bağlı
Bi sebebi yok mesela, yapısı öyle
Bazıları konuşmak istemediği için yapıyor bu bir sebep kimse kimseyi beklemek zorunda değil mecbur da değil. yapisiysa herkese yapıyorsa normal
Bence çok gereksiz bir durum geç cevap vermek seni önemsemiyorum demektir
Evet bitirme sebebidir
Evet diyalog bitirme sebebi
Asla değildir benim için
Kesinlikle
Hangisi kesinlikle
Bitirme sebebi
Evet direk engel
Kesinlikle
Hiç olmamış sayarım
Evet
Sürekliyse eğer evet.
Soğutma sebebi..
Evet
Ne sebeple, ne amaçla geç yazdığına bağlı.
Kısmen ever
@Onsraaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?