Mesajınıza geç cevap biriyle konuşmaya devam eder misiniz?

Mesajınıza geç cevap biriyle konuşmaya devam eder misiniz?

Kim olduğuna ve neden geç cevap verdiğine göre değişirdi bu durum. eğer çok yakın samimi arkadaşım ise mutlaka nedeni vardır ya da sevgilim ise meşguldür zaten beni sevenler nedensiz şekilde öylesine geç dönmezlerdi bu yüzden de sorun etmezdim sanırım
Bir iki uyarır sonra konuşmayı keserim. Arkadaş vs fark etmiyor. Saygı önemli
Bir iki sefer olduysa sorun etmem ama sürekli oluyorsa ben asla yazmam
Tenkkk yuuu

Şaka bir yana çok sevip değer verdiğim biri ise elbette konuşmaya devam ederim büyük bir zevkle nasıl samimi olmadığım insanlar için tavrım budur. 😅
Cevap
9Cevap
Ederim. Siz her mesaja anında cevap bekliyorsanız sorununuz var demektir.
İşim var deyip yalanını yakaladığınızda bir daha konuşalım iyi günler...
Yalanını yakalamak farklı bir sorun. Mesajlara anında cevap vermek güvenme kriteri olmaz. Güven başka yollarla inşa edilir.
İşi olabilir çalışıyor olabilir sürekli ben yazında hadi yaz diyemen elbette saygı duyar beklerim.. tabiki bu böyle değil ise bile isteye saçma sapan taktikleri varsa bunu hissedersem yazacak birini. de buldurmam ona.
Geç cevap veriyorsa bana zaman ayırmıyorsa bu demek oluyor ki önceliği ben değilim bu yüzden konuşmam zaten ben konuşmayınca önceliği oluyorum
Nasıl oluyor nasıl bi mantık anlamıyorum ama bu durum bu şekilde ilerliyor
Devam etmem bu bana verdiği değeri gösterir. Ama yok görüldü meselesiydi yok ben yazdım sen yazmadın diye de yapmam. Ben sen işine girersek biz olamayız ki
Sorularını takip ediyorum mantıklı ve düşündüren, bravo devam et.
-hayır bir sekilde sıkıntı olacaktır.
Saygisizlik haz etmem, soylenirim surekli olursa keserim iletisimi.
Çok canımı sıkıyor bu durum yani açıkçası kendinden zorla soğutma sebebi.
Birkaç defa tekrarlarsa bir daha benden tek kelime duyamaz
Geç atıyor ve soğuk mesajlar atıyorsa evt ama geç attığına rağmen sıcakkanlı davranıyorsa konuşurum ve ona arkadaşça sorarım nedenini
Hayır saygısızlık olarak görürüm bi insanın karşısındaki insana saygı duymadığı anlamına gelir bu eğer bilinçli ise
Benim için önemi olan biriyse uyarırım ama önemsizse takmam.
Hayır hatta hiç umursamam bile
Kafasına göre ise hayır
Bende onun yazdıklarına çok geç bakarım
Hayır, etmiyorum
Hayır etmiyorum
Ederim
asla
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?