Güncellemeler
+1 yıl
Babama*
Güncellemeler
+1 yıl
En son ekimde mi ne gelmişti 2023 o zaman da göndereceğim desi tık yok. Babana bile güvenmeyeceksin. ;D
Annemle babam ayrı. Babam başka şehirde. 2022 yazında bilgisayarımı yaptırmak için almıştı mezuniyetime gelince. Göndereceğini dedi ama göndermedi. Kendisi ni kullanıyor, sattı mı doğrusu merak ediyorum. Tabletle yazıcımı da almıştı, onlar yapılamamış. Dizüstünü gönderecekti güya. Ben o sıralar başka leptop almıştım hâla onu kullanıyorum da yedekte o da olsa güzel olurdu. Zaten tamirdekini de o satın almıştı. Neyse işte, soramıyorum da.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sebebini o bilir ancak
Satılmıştır
Tamam dürüstçe desin. 2020de de iphone vardı onu sattığını söyledi tamir edilemedi diye. 7bine mi ne. Bu da öyleyse desin bir zahmet.
Utanıyordur durumdan, artık gerçekten lazım mı oldu yoksa iddaa vs kumar türü şeylere mi bulaştı... O nedenle yüzü yok bence söylemeye
O değil de ben niye b0k gibi kullanıyordum ki acaba bu teknolojik cihazları aq
Habire arıza mı yapıyorlar sende? Hor mu kullanıyorsun
Valla bilmiyorum da düzgünce dese o kadar kızmam zaten. Bana çocukluk borcu var bari bilgisayarıma sahip çıksın.
Önceden öyleydi galiba bilemiyorum ki hiç.
Bazen de şanssızlık, habire bozulurlar kendiliğinden
Telefonlar daha çok bozuluyordu diğerleri o kadar değil.
Biraz da o dünyada ne kadar olduğuna bağlı sanırım, bir bilgisayar var inat ediyor ölmüyor meret, 2000 üretim Linux kurdum taş gibi maşallah, fişek fişek süper çalışıyor
Hahahaha çok iyi, 3800e lenovo ideapad almıştım anneannem düşürdü sıyrıklar var ama çalışıyor hâla. Normal işimi görsün yeter bana. Oyun oynamıyorum veya influencer değilim zaten.
Kaportadaki ufak tefek sorunlar önemli değil, elektronik aksamda (özellikle anakart, işlemci, bellek ve tabii ki anlamlı kılan görüntü kısmı/ekran) hasar yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam
Yok gibi ya ama illaki yenisi alınır zamanı gelince. O zaman için keşke öteki de elimde olsa. Neyse.