AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Şortlu
Nasil bi sorttu, ne kadar kisaydi
Kısa işte kot şort
Sevgilin bisey demedi mi
Sevgilim yok
Olsa da diyemez ondan önce olan bir paylaşım sonuçta :)
Sevgilin olsaydi yinede paylasir miydin kiskanacagini bildigin halde
E evet karışamaz o da :)
Hmm sevgilin olacak kisi once o fotografi kabul etmeli 😂 benim icin sorun olmazdi aslinda, ama erkekler cok bakiyo oyle resim paylastiginiz zaman, hatta zoom yapip ss falan aliyolar bazen
Kabul etmeyeni ile olmam merak etme :)
Ben kabul ediyorummm 😅 sadece sortlu resmini paylastin peki, miniyle falan yok mu
Sadece şortlu ve tatil fotoğrafında birkaç etek elbiseli o kadar onlarda aşırı açık değil ama
Sevgilinin olduktan sonra dikkat eder misin sonraki paylasimlarina, yoksa sevgilinin rahat olmasini mi isterdin giyim konusunda
Öyle çok kısıtlanmayı sevmem direkt soğuma şeysi oluyo kısıtlanınca.
Hem diğer gizliye de yürüyon sen küstüm ben sana
Hayir yurumuyom kimseye be, sadece olan durumu soyledim 😅 soruyu begensene kurtulalim su yorumlardan
Beğendim.
Sütyen kısa etek
Sevgilin bisey demedi mi
Ne diyebilir pardon da
Sonucta bir suru erkek goruyo o kadar kisa etek ve sutyenle, kiskanabilir diye soruyorum
Mağarasına gitsin. Ben kendimi bildiğim sürece kimseye pas vermeyeceğimi bilmeli, bilmiyorsa mağarasında kalsin
Ya orasi oyle, normalde bende seninle ayni fikirdeyim. Ama bilmedigin seyler var. Bazilari oyle resim paylastiginizda inceliyo resmen, ss falan aliyo
Güzelim demek bakıyorsa banane sjsjsjs
Haha sadece bakmiyolar desem? 😅😅
Hayal dünyasına katıyorlar onu mu diyorsunn. Demek ki güzelim napalim sjsjs
Haha hosuna gidiyo dimi bunu yapmalari 😂
Yani nesi hoşuma gidecekte yapıyorlarsa derim güzelden anlıyorlar sjsjsjsj
Tam benim kafadasin sen 😂 sevgilim olmani ve boyle resimler paylasmani isterdim bak 😂
Sende ki biraz güzel kardeşim canım bile isteye foto koydururyorsan
Hayir oyle degil tam olarak, sadece ozgur birakiyorum karismiyorum 😂 ozellikle oyle foto koy demiyorum tabikide 😂 soruyu begenebilir misin acabaaaa 🙃
Diğer gizliye yürümeseydin konuşurduk geceleri falan ama sen herkese uçan birisin bana Özel olamazsın o yüzden bay
Sana soyleyebilecegim tek sey var, eger benimle konusursan sana ozel kalirim. Kimseylede konusmam. Soz verirsemde tutarim. Ayrica benimle konusurken alacagin zevki tahmin bile edemezsin. Ben bu kadar iddialiyim. Resmen dizlerini titretebilirim. Bir sans vermekle ne kaybedersin ki?
?