Cuma gecesi Instagram için profilime bakanlar kimler diye bi uygulama yükledim play storedan ondan sonra hesabıma giriş yapamadım iki faktörlü kimlik doğrulamasida açıktı fakat başka numaraya onay kodu istiyor yıllar önceki numaram olabilir ama en son numara güncellemesi yapıp yapmadığımi hatırlamıyorum e mailede kod geliyor giriyorum işe yaramıyor sonra suanki numarama kod gönderdi hatta numarayı arama seçeneği falanda var onuda denedim gelen kodu giriyorum işe yaramıyor selfie videosu istedi en son çektim dün sabah 11 buçukta gönderdim Instagram mailime mesaj attı talebiniz alındı bu işlem bir kaç iş günü sürebilir diyor napmaliyim ben Duo mobilden çift faktörlü korumayı açmıştım ondan kodda almıştım ama şimdi benim telefonumda o uygulama çalışmıyor onuda dün gördüm başka yapabilircegim bişey kalmadı Instagram geri dönüş yaparmı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Resmi hesaplarinizin bilgi ve şifrelerini hiçbir yere giriş yapmak için kullanmayın
Ya zaten o uygulamayla ınstagrama giriş yapamadım bile girmiyodu Instagram kullanamadım bile iki dakika sonra Instagrama girdiğimde çıkış yapılmış şifre kullanıcı adı istiyordu sifremi unuttuma tıkladım şifre yenileme gönderdiler kaç kere değiştirdim ama giremiyorum
Hesaba iki gündür deniyorum kullanıcı adımı değiştirdiğim şifremi yazıyorum girmiyor selfie videosunuda dün gönderdim fakat başka bi numaraya kod göndermek istiyor kullandığım numara değil. Kendi numarama gönderiyor sonra giriyorum olmuyor beynim yanfi
Tamam işte giriş yapmaya çalıştığında arka plandakiler şifre vb bilgilerini aldilar değiştirdiler
Ama ben şifremi değiştirebiliyorum kaç kez değiştirdim fakat girmiyor kullanıcı adımda aynı profil fotomda bi gözüküyor bi gözükmüyor giriş yapmaya çalıştığımda fakat başka bi numaraya kod göndermek istiyor işte o numarayada SMS ve WhatsApp iki şekilde kod gönderin diyor ama ben numaramı çok değiştirdim eski numaralarımdan biride olabilir.
Ben Duo mobile ile çift faktörlü koruma acmıştım ama sanırım suanki numaram ile güncelleme yapmadım ınstagrama buna rağmen numara değiştirebilirlermi
Bak bu durumda instani alabilirsen alacaksin bir diğeri ise y ni bi tane kurup bu hataya bir daha düşmeyeceksin
Yapabilirler
Napıcam şimdi ınstagramin cevap vermesini beklemekten başka çarem yok az önce bakiyim dedim şifremi kullanıcı adımı girdim ama yine o numaraya kod göndermeye yönlendiriyor
Hayr Instagram sana mail atacak ugraşma
Aticak ama hiç atmayadabilir diye korkuyorum
Selfie videonuzu gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu bilgiyi aldık ve incelenmeyi bekliyor. Talebiniz birkaç iş günü sürebilir. Teşekkürler, Instagram Ekibi
Bunu gönderdiler zaten dün
Selam instagramini geri getirebilirim çok kolay.. geri alman mi lazım çok mu önemli?
Nasıl olucakmis o.
Çok kişi öyle oldu hatta çalındı bazıları çalmış hesabını öyle geri getirdik..
İstiyorsan hesabını geri getirebiliriz?
Ücretlemi getiriyosun
Bı arkadaşım halediyor ben değil. ben sadece söylerim o yapar.
Yok istemiyorum ben hacker falan bulaşmak istemem
Bı o alabilir hesabını geri başka alamazsın geri.
Uygulamaya Instagram sifreni girdin mi?
Duo mobilemi
Büyük ihtimalle duo mobile uygulaması yüzünden yorumlarda seninle aynı problemi yaşayan çok kişi gördüm
Yok hayır ben instegro diye bi uygulama indirdim profilime bakanları engelleyenleri vs görmek için ama o uygulama ile ınstagrama giriş yapamadım çift faktörlü koruma açık olduğu için uygulamayla giriş yapamadım zorladı Instagram o ana kadar giriş yapabiliyodum ondan bi kaç dakika sonra giremedim. ve o uygulamayı sildim Duo mobilide kaldırdım telefondan kaldırdıktan sonra baktım play storada bu uygulama cihazınızda çalışmaz yazıyor şimdi.
Yani o uygulamadan sonra oldu baktım bu problemi yaşayanlar olmuş hesabınızı çalıyor diyolar bu uygulamalar ama şifremi kullanıcı adımı giriyorum fakat giriş yapamıyorum başka bi numara yaziyor aşağıdaki numaraya kod göndermeyi secin diyor sms veya wpden iki şekilde seçenek çıkıyor o numara benim değil
Su an yorumlarına baktım ben app store kullanıyorum ama burada bile yorumlar hesabım sonraki güne askıya alındı, kapandı, silindi vb. Hesabını geti almak icin instagramdan dönüş bekle bence. Eğer yeterli bir cevap alamazsan yeni hesap açıp eski hesabını bi’ takip etmeye çalış, oradan arkadaşlarına ulaşırsın. Ne kadar app dtore ve play store’da mevcut olsa da bazı uygulamalar tuzak olabiliyor maalesef. Umarım hesabını geri alabilirsin. Ama eğer başka yolları denemek istiyorsan bir h@cker tutabilirsin. Tabi bulmak zor olsa da, belki o yardımcı olabilir cüzi bir miktar para karşılığında.
Ve eğer numaranı değiştirdilerse işin biraz zor. Tek güvenilir iki aşamalı doğrulama uygulaması Authenticator’dur. O da google’ın kendi uygulaması zaten
Hacker falan tutamam açıkçası dönüş beklemekten başka çarem yok Duo mobileyide birkaç hafta önce indirmiştim ben app store kullanıyodum gayet rahat giriyordum Instagrama kesinlikle o profilime bakanlar uygulamasıni indirip onunla instama giriş yapmaya çalıştıktan sonra oldu zaten şuanda Duo mobileyide cihazım desteklemiyor gözüküyor
Ya bilmiyorum ben çift faktörlü koruma yapmıştım Duo mobile ile bi numara gözüküyor ama instaya kayıtlı eski numaralarımdan birimi yoksa değiştirilmis bi numaramı bilmiyorum ama kendi numaramada kod gönderiyor hatta altında profilim kullanıcı adımda gözüküyordu suanki numaramı ınstagrama güncelleyip güncellemedigimi hatırlamıyorumki kahretsin
Pardon android kullanıyorum yazicaktim oraya * şu an cihazımda çalışmıyor gözüküyor Duo mobile
Bence sakin olmaya çalış, en güvenilir cevap instagramdan gelir. Mailin bağlı mıydı hesabına
Ya maille kaç kez denedim ama kayıtlı olduğum mail suanki mailmi onuda hatırlamıyorum kod geliyor maile giriyorum yine olmuyor telefona kod gönderme seçeneğine yönlendiriyor kaç kez denedim en son çare selfie video doğrulaması yaptım işte ama ise yararmı bilmiyorum kullanıcı adım aynı gözüküyor ama profilim gözükmüyor bi yerdede gözüküyordu şifremi unuttuma bile tıkladım defalarca değiştim ona rağmen ise yaramadi
Tekrar denedim kullanıcı adı şifre girdim yine telefon numarasına kod gönderin diyor
İnstagramdan gelen mailde mi yazıyordu yüz doğrulaması? Eğer oradan gelen bir istekse ve sen bunu yaptıysan bence geri alırsın hesabını
Suanki kullandığım maile attılar
Foto atamıyorum ama şöyle yazıyor
Selfie videosunu gönderdikten sonra mail istiyolar şu an kullandığımı girdim ona geldi bu mesaj
Selfie videonuzu gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu bilgiyi aldık ve incelenmeyi bekliyor. Talebiniz birkaç iş günü sürebilir.
Teşekkürler,
Instagram Ekibi
Bu şekilde yanındada profil resmim var e mailin hemen ama giriş yapmaya çalıştığımda profilde foto gözükmüyor
Bence sen bekle, bir yetkili illa ki dönüş yapacaktır, rahatta kal
Umarım yaparlar ya ama yapmazlar çok zor kurtaramazsın falan diyolar
Bakmami ister misin
Nasıl
Burdan bilgi verme girmeye calisa bilirim