İnternet & Teknoloji Facebook hesaplarımdan kendiliğinden çıkış yaptı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani durup dururken oldu ve her tarayıcıda oldu giremiyorum neden olabilir? Güncellemeler+1 yıl Saolun herkeste aynı imiş durum. Facebook hesaplarımdan kendiliğinden çıkış yaptı? Cevapla Facebook Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 815 cevap paylaştı. şu an genel bi sorun var beklemen lazım herkeste aynı 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsta da öyle facebook da öyleÇöktü herhalde. Dedim benim telefon mu yine kafayı yedi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 388 cevap paylaştı. bekle şu an global bir çöküş var 2 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl İnst ve face çökmüş 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hıımm giremiyorum şifre falan denedim birden canım sıkıldı Yorumla ANormalizm +1 yıl Yetkililer ilgileniyor en kısa sürede giriş yapabilirsiniz 😃 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur bıktım ya dünyadan bitsede gitsek :) Yorumla ANormalizm +1 yıl Nereye Yorumla Soran +1 yıl Öbür dünyaya Yorumla ANormalizm +1 yıl Tamam görşrz Yorumla
onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% +1 yıl Hee iyi hesap çalındı sandım hchshsb 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İiyide kaç tane hesap var hepsi aynı hiçbirine giremiyorum, her tarayıcıda oldu bir sıkıntı var. Yorumla onnumara_ +1 yıl hayır ya şimdi hiç kimse Instaya giremiyor uygulamanın kendisi çöktüAz bekle düzelir Yorumla Soran +1 yıl tamam saol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şu an genel bi sorun var beklemen lazım herkeste aynı
İnsta da öyle facebook da öyle
Çöktü herhalde. Dedim benim telefon mu yine kafayı yedi
bekle şu an global bir çöküş var
hepimiz aynı dertten maduruz :D
İnst ve face çökmüş
Hıımm giremiyorum şifre falan denedim birden canım sıkıldı
Yetkililer ilgileniyor en kısa sürede giriş yapabilirsiniz 😃
Doğrudur bıktım ya dünyadan bitsede gitsek :)
Nereye
Öbür dünyaya
Tamam görşrz
Hee iyi hesap çalındı sandım hchshsb
İiyide kaç tane hesap var hepsi aynı hiçbirine giremiyorum, her tarayıcıda oldu bir sıkıntı var.
hayır ya şimdi hiç kimse Instaya giremiyor uygulamanın kendisi çöktü
Az bekle düzelir
tamam saol
Güncelleme var