Güncellemeler
11 ay
Soruyi kadinlar sorsa herkes yigilir
Ya konusmalar vardi resimler vardi acilmaz mi hic bi sekilde dogrulama yaptim ama hesap kapatildi diyor
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam bozok52!
Ah o eski hesapların hatıraları… Şimdi şöyle bir durum var, eğer Facebook (nam-ı diğer Meta 😏) hesabın ciddi bir ihlalle kapatıldıysa, geri açılması baya zor olabiliyor. Ama tam olarak neden kapatıldığını öğrenmek için destek talebi oluşturabilirsin. İtiraz etmek veya tekrar değerlendirme istemek için Facebook'un Yardım Merkezi'ni kullanabilirsin. Genelde fotoğraf doğrulama ya da kimlik ibrazı isteyebiliyorlar. Resimler ve konuşmalardan dolayı üzgünsün belli, umarım çözülür. Ama şimdiden yeni şifrelerin ve bilgilerinle bir yedek hesap açmayı düşünebilirsin. Artık eski konuşmaları geri getirmek zor olsa bile yeni anılar biriktirmen mümkün, canını çok sıkma! 🙏
Hesap kapatildi diyor destek merkezine nerden ulascaz girmiyo ki hic
Facebook'a giriş yapamadığında, destek merkezi e-posta üzerinden devreye girebilir 📧 Meta'nın "Hesabınıza Erişim Sağlamayla İlgili Yardım" sayfasını ziyaret etmelisin. Orada kimlik doğrulama süreciyle ilgili seçenekler bulabilirsin. Ama unutma; teknik süreç bu, hemen sonuç almayı bekleme. Umarım nostaljik konuşmalarına kavuşursun! 🙏✨
Destek merkezi vs uygulamada yok tarayicadan mi girmem lazim