Bilgisi olan arkadaslar bakabilir mi bu fiyatlar normal mi, hic bilgim yok kaziklanmak istemiyorum yer İstanbul

Bilgisi olan arkadaslar bakabilir mi bu fiyatlar normal mi, hic bilgim yok kaziklanmak istemiyorum yer İstanbul

128 GB SSD'ye çok demiş, toplasan 250-300 TL fark almış. Diğerleri de pek pahalı mı bilmiyorum modeline göre değişir ama bazılarında baya bir fark almış. O da işçiliktir muhtemelen.
4 farklı yere sordum en uygunu burasıydı, ssd her yerde aynı fiyat verdiler ama klavye icin cogu yer 1000 isterken bu 500 dedi uygun geldi o yuzden sanırım hic iscilik almamıs klavyede ssd o yuzden koymusss
SSD pahalı ama bunu söyleyeyim inanmıyorsan da 128 GB SSD fiyatlarına bakarsın. Sen bilirsin yine de.
Yok inandım tabikii sadece şu an bulunduğum yerde en uygunu burasıydı başka şansım yok gibi bi tık indirmeye çalışırım fiyatını babamı götürücem pazarlık içinnnn
Ay bide yazmayı unutmusum bu fiyatın içinde format ve windows 10 kurmak dahilll o yuzden ssdden aldığı kara sesimi çıkartmadımm
yaptır. Bir şeylerin unuttuğunu biliyordum.
Icim rahatladıı tesekkur ederimm
Cevap
4Cevap
normal ya 1500 TL yani elbette fark almış falan ama 0 alıp kendin takmıyorsun sonuçta bunlar da kâr elde etmeye çalışıyor işte
SSD fiyatı biraz yüksek. 128 gb kapasiteye sahip hemde. O fiyata daha yüksek kapasiteli SSD alınabilir.
1500 tlye eskiden yeni laptop alirdik ne gunlerdi be
Başka yerden de fiyat almanı tavsiye ederim
Ya aslında 3 yere sordum bulunduğum ilçede en uygununu paylaştım. Galiba en uygunu bile beni kazıklıyor...
Normal
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?