Marka modele göre değişir. Ana kart yandıysa falan daha da farklı boyutlara girer. İyi bir bilgisayarcı bulup göstermen lazım. 4 yıl önce sadece ekran değişimine ve formata 200 küsür bayıldım. Tanıdık olduğu için o da.
Yok teknisyen falan değilim de, Mac kullanıyorum bi klavye değişimi 3k. O yüzden marka modeline göre değişir dedim daha detay verirsen bilenler yardımcı olur :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Marka modele göre değişir. Ana kart yandıysa falan daha da farklı boyutlara girer. İyi bir bilgisayarcı bulup göstermen lazım. 4 yıl önce sadece ekran değişimine ve formata 200 küsür bayıldım. Tanıdık olduğu için o da.
ucuz muş
Laptop'una, markasına, modeline, hasara bağlı.
Sony marka. uzun süre kullandım sonra Bir gün açmak için tuşa bastım açılmadı. hiç açılmıyor artık sizin meslek neydi
Yok teknisyen falan değilim de, Mac kullanıyorum bi klavye değişimi 3k. O yüzden marka modeline göre değişir dedim daha detay verirsen bilenler yardımcı olur :)
teşekkürler
Sorunu ne
hiçbir sıkıntısı yoktu hep kullandım. sonra bir gün tuşa bastım hiç açılmadı. ışık falanda yanmıyor. hiç açılmıyor artık
Garantisi yok mu?
zaten ikinci el almıştım 650 liraya. uzun süredir kullandım.
Hiç ışı falın yanmıyor dedin belki kısa devre yapmıştır ya da güç kablosu bozulmuştur.
güç kablosunun adaptör ışığı yanıyor. aslında arkada batarya var ve çalışsaydı pil sayesinde ışığı yanardı
değişir