İnternet & Teknoloji Telefon pinini hatırlamıyorum nasıl sıfırlarım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefon pinini hatırlamıyorum Nasıl fabrika ayarlarına döndürürüm Telefon pinini hatırlamıyorum nasıl sıfırlarım? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. hard format atarsan pimi sormaz öyle yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapacağım? Yorumla u tenedos +1 yıl marka modeli yaz sonunda hard format yaz youtubda arat bulursun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bulunduğun operatörü arasana numaranı girince otomatik veriyor pin kodunu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Telefon pin kodu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haa telefonda tuşlar var ya güç, ses bir tuş daha oluyor genelde 3'üne aynı anda basınca sıfırlayabiliyorsun telefon modeline göre bir bak İnternetten çıkar nasıl yapıldığı Yorumla Soran +1 yıl Olmadı ☹️ Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Telefon hat kartına bak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmadi Yorumla Laravvrexcvvby +1 yıl Telefoncuya gotur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hard format atarsan pimi sormaz öyle yap
Nasıl yapacağım?
marka modeli yaz sonunda hard format yaz youtubda arat bulursun
Bulunduğun operatörü arasana numaranı girince otomatik veriyor pin kodunu
Telefon pin kodu
Haa telefonda tuşlar var ya güç, ses bir tuş daha oluyor genelde 3'üne aynı anda basınca sıfırlayabiliyorsun telefon modeline göre bir bak İnternetten çıkar nasıl yapıldığı
Olmadı ☹️
Telefon hat kartına bak
Olmadi
Telefoncuya gotur
Komple kapat ac
Olmuyor